POSLUŠAO SAM SRCE! Milojevićev sin o odbijanju srpske reprezentacije! (FOTO) (VIDEO)
I dalje postoji šansa da mlađi Milojević jednog dana zaigra za Srbiju, Foto: Beta

TALENAT

POSLUŠAO SAM SRCE! Milojevićev sin o odbijanju srpske reprezentacije! (FOTO) (VIDEO)

Često razgovaramo, treniramo, pokazuje mi šta da popravim u igri, uvek je tu kad mi je potreban...

Objavljeno: 15:19h

Mladi fudbaler Čukaričkog Nemanja Milojević, sin trenera Crvene zvezde, Vladana Milojevića zvezda je u usponu grčkog fudbala.

Dosta pažnje privukla je njegova odluka sa prihvati poziv selektora U21 selekcije Grčke Antoniosa Nikopolidisa, bez obzira što je rođen u Atini, jer je igrao za U17 i U18 selekcije Srbije.

- Razlog mog izbora bih zadržao za sebe. Reći ću samo da sam poziv prihvatio bez dvoumljenja. Odluku sam doneo srcem, ako razumete. Čast mi je da igram za Grčku. Želim da pomognem koliko mogu i razvijam se. Uzbuđen sam zbog prilike, radiću sa sjajnim trenerom - rekao je Milojević

foto: Filip Plavčić

Otac nije uticao na njegovu odluku. - Podržao me dovoljno i rekao da izaberem srcem. To je moj izbor, uvek sam želeo da radim ono što meni odgovara. Ponosan je na mene, kao i cela porodica. Zna koliko volim ovu zemlju, rođen sam i odrastao ovde. Često dolazim u Grčku, znam da će biti dobro za mene da igram za reprezentaciju - kaže mladi krilni fudbaler.

- Voleo bih jednog dana da mi on bude trener. Profesionalizam, disciplina i naporan rad su mu najvažniji. Često razgovaramo, treniramo, pokazuje mi šta da popravim u igri, uvek je tu kad mi je potreban. Naravno da su za moj napredak zaslužni treneri sa kojima radim u klubu, ali ovo je ogromna prednost, podrška, saveti.

foto: Filip Plavčić

I dalje postoji šansa da mlađi Milojević jednog dana zaigra za Srbiju, jer ima pravo da promeni nacionalni dres pre nego što postane seniorski reprezentativac. - Ovo je velika čast, ne znam šta donosi budućnost. U ovom trenutku samo želim da opravdam očekivanja onih koji veruju u mene i koji su me pozvali - kaže Milojević. On ističe da je za mlade fudbalere bolje okruženje Srbija nego Grčka. - Treneri znaju kako da prihvate talentovanog igrača. Infrastruktura možda nije ista, ali u Srbiji se smatra i da fudbaler sa 16 godina može da pomogne timu - ističe igrač Čukaričkog.

BONUS VIDEO:

Nemanja Radonjić i Vujadin Savić vode navijanje ispred severne tribine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.