NISMO SPREMNI NA TO DA POLICIJA TUČE LJUDE ZBOG UTAKMICE! Nebojša Stefanović o razlogu otkazivanja utakmice Srbije i tzv. Kosova! (FOTO)
Foto: Fonet

najnovija informacija

NISMO SPREMNI NA TO DA POLICIJA TUČE LJUDE ZBOG UTAKMICE! Nebojša Stefanović o razlogu otkazivanja utakmice Srbije i tzv. Kosova! (FOTO)

On je rekao da kvalifikaciona utakmica neće biti održana u popodnevnim časovima

Objavljeno:

Vlada Srbije donela je odluku da se zabrani odigravanje rukometne utakmice juniorki Srbije i tzv. Kosova koja je trebalo da bude odigrana danas u 16 časova

- Doneo sam odluku da se kvalifikacioni turnir za juniorke u rukometu između reprezentacija Srbije i tzv Kosova otkaže - izjavio je za Tanjug potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

foto: Fonet

On je rekao da kvalifikaciona utakmica neće biti održana u popodnevnim časovima, kako je to prvobitno planirano i da se konsultovao sa ministrom sporta, a da je o odluci obavestio premijerku i predsednika.

- Da li bismo mogli da organizujemo da se ova utakmica održi. Svakako. Ali šta bi bila cena? Sukobi našeg naroda i policije zbog stvari u koju ne verujemo, suprotna našim interesima. Zato nismo spremni da policija tuče ljude kako bi se održala utakmica, koja je suprotna svim našim stavovima - izjavio je Stefanović.

BONUS VIDEO: Dešavanje u Kovilovu uoči otkazanog meča Srbije i tzv. Kosova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.