KAO DA SE SPREMA RAT! Pogledajte stanje kod hale u Kovilovu, gde je Srbija trebalo da igra meč sa reprezentacijom tzv. Kosova! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

meč je otkazan

KAO DA SE SPREMA RAT! Pogledajte stanje kod hale u Kovilovu, gde je Srbija trebalo da igra meč sa reprezentacijom tzv. Kosova! (FOTO) (VIDEO)

Delije i Grobari je prema saznanjima trebalo da se pojave u ovom delu grada, ali za sada nema nikoga osim novinara i policije.

Objavljeno: 15:32h

Utakmica između Srbije i tzv. Kosova koja je trebala da se odigra u petak u Kovilovu, otkazana je, potvrdila je Vlada Srbije.

Zbog bojazni od mogućih nereda i incidenata doneta je odluka da se ova utakmica visokog međunarodnog rizika ipak ne odigra, ali strasti u Kovilovu se ne stišavaju.

Naime, veliki broj policijskih snaga se nalazi na ulazu u Kovilovo kao i sa strane zrenjaninskog puta a prema rečima našeg reportera sa lica mesta nekoliko marica uputilo se ka hali gde je utakmica juniorskih rukometašica trebalo da se odigra.

foto: Espreso

Delije i Grobari su prema saznanjima trebali da se pojave u ovom delu grada, ali za sada nema nikoga osim novinara i policije.

Podsetimo, noćas su Delije posetile Kovilovo i pesmom i bakljama izrazili bojkot zbog meča Srpkinja i tzv. reprezentacije Kosova.

BONUS VIDEO: Delije poslale brutalnu poruku pred meč Srbije i tzv. Kosova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.