PRVI PUT U ISTORIJI! Zvezda dovela reprezentativca Škotske! (FOTO) (VIDEO)
Sem Heron je stigao u Crvenu zvezdu, Foto: Beta/Branislav Božić

DOBAR POSAO

PRVI PUT U ISTORIJI! Zvezda dovela reprezentativca Škotske! (FOTO) (VIDEO)

Već je pokazao veliko znanje koje želi da prenese mlađim igračima i van terena

Objavljeno: 15:59h

Na utakmici Super Kupa Srbije u ragbiju 13 između Crvene zvezde i Partizana za crveno-bele je uspešno debitovao Sem Heron.

Sem dolazi iz Škotske gde je na klupskom nivou nastupao za Cardiff City RL i Easterhouse Panthers-e. Sa ponosom ističe nastupe za U19 selekciju Škotske i nastup na studentskom svetskom prvenstvu, a ubeležio je i nastup za A selekciju Škotske što potvrđuje veliki kvalitet ovog igrača.

Heron je nastupima za Mittagong Lions-e u Australiji primećen od strane Srama Rugby League Recruitmentekipe koja ga preporučuje Crvenoj zvezdi posle čega je brzo postignut dogovor da će Sem Heron braniti crveno-bele boje do kraja sezone.

foto: Ragbi klub Crvena zvezda

Heron je debitovao pobedom za prvi trofej u novoj sezoni. Pokazao je da će biti veliko pojačanje, kako na terenu tako i van njega. Već je pokazao veliko znanje koje želi da prenese mlađim igračima i van terena. Na terenu je takođe veoma glasan, vuče ekipu napred i kada na to dodamo njegova beskompromisna zatrčavanja sa loptom i jaka obaranja jasno je da su crveno-beli napravili pravi potez za budućnost kluba.

- Jako sam zadovoljan kvalitetom utakmice. Iako se ne igra brzo kao što sam navikao u Škotskoj i Australiji fizički aspekt izuzetno dolazi do izražaja. U obe ekipe ima nekoliko velikih i jakih momaka, a to mi se posebno dopada - Izjavio je Sem posle utakmice

Posle trenera Trev Smita, Herona na poziciji stuba i povratnika Obrajana na poziciji druge linije Crvena zvezda ove nedelje očekuje još jedno veliko pojačanje – Amerikanca Monte Gadisa koji može da popuni više pozicija u timu.

BONUS VIDEO: Milorad Vučelić posle eliminacije Partizana iz Lige Evrope i Miroslavu Đukiću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.