OTKRIVENO! Prebogati Rus oduševljen Grobarima je hteo od Partizana da napravi prvaka Evrope! Ali sve je propalo!  (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

šteta za srpski sport

OTKRIVENO! Prebogati Rus oduševljen Grobarima je hteo od Partizana da napravi prvaka Evrope! Ali sve je propalo! (FOTO)

- Uopšte me ne bi čudilo da je taj Rus bio razočaran. Ljudima koji su bili na pozicijama u nije odgovaralo da se igra po svetskim standardima

Objavljeno: 17:49h

Navodno, bio je zainteresovan za rukomentni klub Partizan jer je bio oduševljen navijačima.

ĐOKOVIĆ OSTAO I BEZ DRUGOG MESTA: Katastrofa može da bude još veća, a za nju je potrebna da se desi jedna stvar!

Ipak, do dogovora sa tadašnjim rukovodstvom nije došlo, pa je otišao u Makedoniju.

Legendarni rukometaš Igor Butulija kaže da je u našem trofejnom sportu vladala takva atmosfera i da je zbog toga i sam otišao.

Jedan je oteo Zvezdi titulu, jednog je žena optužila za zlostavljanje, jedan zatvara splavove! Gde su i šta rade fudbaleri Partizana iz Đukićeve 2007? (VIDEO)

foto: Beta

- Uopšte me ne bi čudilo da je taj Rus bio razočaran. Ljudima koji su bili na pozicijama u rukometu nije odgovaralo da se igra po svetskim standardima. Ja sam zvezdaš, ali bih pozdravio svakog ko želi da uloži i ima dobru ideju. Ali očigledno da to nije prošlo. I dalje duboko verujem da će Zvezda jednog dana doći na nivo za koji sam se zalagao. Potrebna je samo prava politika - kaže Butulija, a još jedan naš as Nedeljko Jovanović dodaje:

- Čuo sam te priče, ne znam da li su se i desile. Rus je pričao s Marjanovićem i nekim ljudima iz vlasti. Jasno je samo da u srpskom rukometu sve treba da bude drugačije. Valja reći da je Rus uzeo Vardar koji je imao status koji nikada ne bi imao u Srbiji, pogotovo da je došao u Partizan, klub sa silnim dugovima.

(Espreso.co.rs/Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.