REČI KOJE SAMO ON SME DA IZGOVORI: Ivana će vratiti ono što joj je ODUZETO!
Ivana Španović, Foto: Starsport

AU

REČI KOJE SAMO ON SME DA IZGOVORI: Ivana će vratiti ono što joj je ODUZETO!

Srbija u transu

Objavljeno: 14:56h

Retki su oni koji pred velika takmičenja najavljuju medalje, ali Ivani Španović i Goranu Obradoviću prosto morate verovati.

Ovaj tandem je osvojio sve što se može osvojiti, ali im fali zlato sa Olimpijskih igara, za šta će imati priliku već na leto.

Ivanin trener je u intervjuu za "24sedam" otkrio ambicije u 2024. godini.

- Planovi za 2024... Pa nema tu puno filozofije, ovo je olimpijska godina, a jedino što fali u Ivaninim vitrinama je zlatna olimpijska medalja. Propustili smo priliku u Tokiju, imali smo stvarno veliku šansu, ali potrudićemo se da u ovoj godini odradimo sve ono što je u našoj moći da Ivana bude maksimalno spremna u Parizu, i da zablista kao što je zablistala na Svetskom prvenstvu 2023 - rekao je Obradović.

Obradović i Španović
Obradović i Španovićfoto: Starsport©

Prethodno je u Riju je bila bronzana...

- Dobro, u Riju je Ivana odradila sve što je bilo u njenoj moći. Skočila je lični rekord, nacionalni rekord, nažalost tog momenta to je bilo dovoljno samo za treće mesto. Rezultat 7.08 je gotovo uvek dovoljan za zlatnu medalju, međutim tada je konkurencija bila ekstremno jaka sa Britni Ris koja je najbolja skakačica svih vremena. Ta generacija je prošla, mislim da je Ivana sada predvodnik što se tiče najboljih rezultata u poslednjih nekoliko godina i da bi tu poziciju trebalo da iskoristi i zadrži do Pariza.

On je bez imalo ustručavanja najavio pohod na zlato.

- Pa, da. Sve manje od 7 metara i 10 centimetara ne može da garantuje zlato na Igrama, možda se desi da ni to ne bude dovoljno. Ona će sigurno biti spremna u te daljine i duboko verujem da će joj se sada vratiti ono što je, hajde tako da kažem, oduzeto u Tokiju - zaključio je Obradović.

Bonus video:

00:06

Ivana Španović u teretani

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.