FUDBALER IZUO SUDIJU - BUKVALNO: Ajde to, nego mu je slomio nogu! (VIDEO)
Član NFL osoblja je završio u bolnici, Foto: Printscreen/FOX NFL

ovo je bolelo

FUDBALER IZUO SUDIJU - BUKVALNO: Ajde to, nego mu je slomio nogu! (VIDEO)

Čovek je u bolovima jaukao držeći se za iskrivljenu i po svemu sudeći slomljenu nogu, s koje je spala patika

Objavljeno:

Nesvakidašnja scena viđena je na utakmici Nju Orleansa i i Detroita u 12. kolu NFL sezone.

Sredinom druge četvrtine, pri vođstvu gostiju 21:7, raningbek domaćih "Svetaca" Alvin Kamara je krenuo u trčanje za tri jarda neophodna za novi napad.

Pošto ga je defanzivac Lajonsa udario, Kamara je po inerciji pao uz aut-liniju, a svi su se brže-bolje sklonili samo jedan čovek nije uspeo.

U pitaju je jedan od osoblja takozvane "Lančane bande" (Chain gang) koje velikim lancom označava i po potrebi na terenu meri jarde neophodne za novu akciju ekipe koja napada.

Ovaj gospodin je poskočio, ali kasno. Kamara ga je pokosio, a kada se sklonio čovek je u bolovima jaukao držeći se za iskrivljenu i po svemu sudeći slomljenu nogu, s koje je spala patika!

Nesrećnik je ubrzo prevezen u bolnicu, a Sejntsi su na kraju izgubili 28:33 i ostali bez šansi da izbore plej-of (5-7), dok "Lavovi" posle dosta vremena imaju jaku ekipu i blizu su doigravanaja sa skorom 9-3.

Inače, na Božić 2020. Alvin Kamara je ušao u istoriju NFL lige izjednačivši čak 91 godinu star rekord, a februara 2022. je posle Pro-Bol meča u Las Vegasu uhapšen zbog tuče u jednom noćnom klubu.

Bonus video:

01:09

Divlja svinja šetala po dvorištu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.