UŽASNO: Fudbaler (33) među ŠESTORO POGINULIH u saobraćajki, 2012. preživeo povredu koja je u 95% slučajeva fatalna!
Di Džej Hejden, Foto: Mike Windle / Getty images / Profimedia

TRAGIČNA VEST

UŽASNO: Fudbaler (33) među ŠESTORO POGINULIH u saobraćajki, 2012. preživeo povredu koja je u 95% slučajeva fatalna!

Ovakve povrede se najčešće dešavaju baš u saobraćajnim nesrećama

Objavljeno:

Tragična vest iz Sjedinjenih Američkih Država. Bivši fudbaler Di Džej Hejden (33) je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Hjustonu u kojoj je nastradalo još pet osoba!

Hejden je 2012. još kao igrač Univerziteta Hjuston doživeo stravičnu povredu koja je mogla da mu okonča ne samo karijeru već i život.

Protivnički igrač, sejfti, nehotice ga je kolenom udario u grudi i pokidao mu donju šuplju venu u srcu. Ovakve povrede se najčešće dešavaju u saobraćajnim nesrećama a fatalne su u 95% slučajeva!

Međutim, Hejden je preživeo a onda se i vratio fudbalu i ušao u NFL. Kao kornerbek je devet sezona igrao u najjačoj ligi sveta za Oklend Rejders, Detroit Lajons, Džeksonvil Džeguars i Vašington (tada su bili bez nadimka - menjali Redskins u sadašnji Komanders).

U udesu koji je bio koban za Di Džeja Hejdena, jedan automobil je prošao kroz crveno na raskrsnici i zakucao se u SUV u kom se nalazi Hejden sa bivšim saigračima iz Hjuston Kugarsa, koledž tima. Dvojica su poginula uz Hejdena, a jedan preživeo.

Bonus video:

00:22

Top Hajduk Veljka zagrmeo u Igrištu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.