POZNATI FUDBALER (31) PRONAĐEN MRTAV: Pre 4 godine gledao kako mu devojka gine na autoputu...
Foto: Profimedia

tuga

POZNATI FUDBALER (31) PRONAĐEN MRTAV: Pre 4 godine gledao kako mu devojka gine na autoputu...

Pokušao je da nastavi karijeru jer bi ona tako želela, ali i zbog njihove male ćerke

Objavljeno:

Tužne vesti su stigle iz SAD gde je Kris Smit (31), bivši defanzivni end koji je proveo osam godina u NFL-u, pronađen mrtav.

Uzrok smrti još nije poznat javnosti.

Smit je američkim fudbalom počeo da se bavi u srednjoj školi u Vest Rouanu u Severnoj Karolini pre nego što je zaigrao na koledžu u Arkanzasu. Ovaj 31-godišnjak je bio pik pete runde Džeksonvila na NFL draftu 2014.

Kris je proveo tri sezone u Džeguarsima, pre no što se pridružio Sinsinati Bengalsima 2017. godine, a zatim naredne dve sezone proveo u Klivlend Braunsima. Smit je 2020. igrao u osam utakmica sa Las Vegas Rejdersima, a 2021. četiri meča za Hjuston Teksanse. Na kratko je bio član i Karoline i Baltimora.

Ono što mu je nepovratno uzdrmalo karijeru je događaj iz 2019. kada mu je na autoputu u Klivlendu pukla guma na Lamborginiju, nakon čega je udario u bankinu. Zaustavio je vozilo da promeni gumu, a njegova devojka Petara Kordero, koja se vozila na suvozačevom mestu, otvorila je vrata i kročila na put kada je naišao drugi automobil i pokosio je.

Kordero je preminula na putu do bolnice, a Smit je pokušao da nastavi karijeru jer bi ona tako želela, ali i zbog njihove male ćerke. Imao je još dvoje dece iz prethodne veze.

Bonus video:

00:43

Đoković izašao na binu prerušen u Snup Doga

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.