UŽAS: Srpski rukometaš napadnut nožem na Vaskrs, žena mu zamalo PREREZALA vrat! (FOTO)
Nikola Tomić (u sredini), Foto: Facebook/RK Drina Zvornik

horor

UŽAS: Srpski rukometaš napadnut nožem na Vaskrs, žena mu zamalo PREREZALA vrat! (FOTO)

Nikola Tomić je tom prilikom zadobio povrede u predelu vrata u vidu ozbiljne posekotine - saopšteno je iz kluba

Objavljeno: 09:26h

Jeziva vest stiže iz Bosne i Hercegovine. Srpski rukometaš Nikola Tomić napadnut je u nedelju, na Vasrks, hladnim oružjem.

Tomića je, naime, izvesna ženska osoba napala nožem ispred jedne benzinske pumpe u Zvorniku, a u javnosti se vrlo brzo oglasio i njegov klub, RK Drina.

- Povodom nemilog događaja koji je potresao naš klub, odlučili smo da se obratimo javnosti. Nažalost, ovoga puta se ne obraćamo povodom sportskih uspeha ili dešavanja.

- Dana 16.4. 2023. godine, oko tri časa iza ponoći, policijski službenici Policijske stanice Zvornik lišili su slobode lice I.L. zbog pokušaja ubistva. Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić koji je tom prilikom zadobio povrede u predelu vrata u vidu ozbiljne posekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u JZU Bolnica Zvornik.

- Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrože kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportistu, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mestu mogao je biti bilo kod od nas. Najiskrenije se nadamo da se ovakvo nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što pre vidimo na parketu - stoji u saopštenju.

Iz policije su se nešto ranije oglasili i poručili da je I.L. određen pritvor u trajanju od mesec dana.

Koliko je ozbiljna bila rana na vratu Nikole Tomića, pokazuje slike koje možete pogledati ispod:

Bonus video:

03:52

Nemad Krstić o Slogi iz Kraljeva

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.