Novogodišnja čestitka i prozivka Vanje Grbića kroz rusku basnu o vukovima! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

Tako se oseća

Novogodišnja čestitka i prozivka Vanje Grbića kroz rusku basnu o vukovima! (FOTO)

Bivši odbojkaš je preuzeo priču od nekadašnjeg košarkaša Partizana, Gorana Grbovića
Objavljeno: 15:49h

- Mladi vuk kao dobar sluga požuri da odnese plen svom gospodaru, ali prepoznavši starog vuka, postide se. Umirući starina mu reče: "Proživeo sam svoj život kao častan vuk, lovio sam u šumi i delio plen s drugovima, zato umirem srećan. A ti ćeš proživeti svoj život u sramu, usamljen u svetu kome ne pripadaš jer si se odrekao slobode i časti da bi napunio trbuh. Postao si nedostojan. Gde god da odeš, svi će se prema tebi odnositi s prezirom. Tako ćeš shvatiti da glad dođe i prođe, ali kad jednom izgubiš dostojanstvo, nećeš ga više nikad povratiti.”

- S ovom tipičnom ruskom simbolikom koja je primenljiva kako u sportu tako i u životu, a prepoznaće se oni koji treba, opraštam se od vas u ovoj staroj godini i želim vam svima u Novoj godini puno zdravlja, puno srece i puno vise vremena za sebe - napisao je Grbić uz napomenu da je priču preuzeo od legendarnog košarkaša Partizana, Gorana Grbovića koji mu je i odgovorio.

foto: Saša Pavlić Koky

- Dragi moj Vanja,tvojoj porodici i Tebi i svim tvojim prijateljima želim puno zdravlja od 2017 do večnosti.Ti znaš kako večnost izgleda jer si rođen u njoj. Taj legendarni i odabrani čopor koji vodiš kroz tu tvoju odbojkašku šumu će sigurno stići na svoj cilj. Znam te. I ja živim u istoj šumi samo sa druge strane. I ne bojim se lovaca isto kao i ti i tvoji vukovi. Uvek si bio primer hrabrosti i poštenja pa takav i ostani.

- Za to tvoje veliko srce i ratništvo ne postoji proteza. Zato si ti ta nedostižna tri metra iznad neba.Voli te tvoj prijatelj iz čopora - poručio mu je Grbović.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.