BILI NA ŽURCI, PA POVADILI PIŠTOLJE I OPLJAČKALI LJUDE: Policija u poteri za dvojicom NFL igrača!
DeAndre Bejker (27), Foto: EPA/Larry W Smith

Kao na filmu

BILI NA ŽURCI, PA POVADILI PIŠTOLJE I OPLJAČKALI LJUDE: Policija u poteri za dvojicom NFL igrača!

Sva trojica su pobegli sa lica mesta svojim automobilima - BMW-om, lamborginijem i mercedesom

Objavljeno:

Dvojica NFL igrača su svojom nepromišljenošću već na početku svojih karijera ih istovremeno i završili s obzirom da je za njima raspisana poternica.

Policija u SAD traga za DiAndreom Bejkerom, članom Sijetl Sihoksa, i Kvintonom Danbarom, članom Njujork Džajantsa, zbog pljačke koja se dogodila na Floridi.

Njih dvojica su navodno uz pomoć još jedne osobe na jednoj žurci uz pretnju pištoljima izvršili otimačinu, odnosno oteli novac od prisutnih i satove u vrednosti od 37.000 dolara, posle čega su pobegli.

- Očito, postoje pokušaji da se oni nateraju na predaju - rečeno je iz policije, koja je o razbojništvu dvojice igrača obavestila njihove agente i predstavnike NFL lige.

Prema dosad poznatim informacijama, do pljačke je došlo nakon svađe na pomenutoj žurki gde su se igrale karte i video igre. Bejker je u jednom trenutku, navodno, izvadio pištolj, a onda je, zajedno sa Danbarom i još jednim saučesnikom koji je nosio masku, krenuo da otima satove i novac od prisutnih gostiju.

Muškarac koji je nosio masku još uvek nije identifikovan. Bejker je navodno od njega zahtevao da upuca jednog svedoka što je ovaj odbio.

Sva trojica su pobegli sa lica mesta svojim automobilima - BMW-om, lamborginijem i mercedesom.

Bejker je sad suočen sa osam optužbi, četiri za oružanu pljačku i četiri za težak napad vatrenim oružjem, dok je Danbar je optužen po četiri tačke oružane pljačke.

Iz NFL-a su rekli da su upućeni u težak incident koji se dogodio, ali ga nisu komentarisali. Džajantsi su rekli samo to da su u kontaktu sa Bejkerom, dok su Sihoksi poručili da su "svesni situacije koja se dogodila" i da "još uvek prikupljaju informacije".

Obojica igrača inače igraju na pozicijama kornerbekova.

Oglasio se i Danbarov advokat sa pričom da postoji pet svedoka koji su potpisali izjave da njegov klijent nije učestvovao u razbojništvu.

Zanimljivo je da se Danbar nekoliko sati pošto se desio incident prvi put oglasio kao novi igrač Sihoksa koji su ga angažovali iz Vašingtona.

- Sve što želite na kraju dana je da vas neko želi. Nadam se samo da ću im uzvratiti načinom na koji se ponašam - rekao je Danbar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.