RAZBILI SMO DELIJE, IZULI SMO IH IZ PATIKA! Ispovest huligana CSKA koji se s Grobarima tukao protiv Zvezdaša
Tuča Grobara i Delija pred Večiti derbi, Foto: Youtube / Printscreen

oglasio se

RAZBILI SMO DELIJE, IZULI SMO IH IZ PATIKA! Ispovest huligana CSKA koji se s Grobarima tukao protiv Zvezdaša

Iako su bili brojniji, Grobari su se dali u beg pod naletom Zvezdinih navijača, koji su pružili otpor i verovatno ih iznenadili time što se nisu povukli

Objavljeno: 14:40h

Nemile scene viđene su pred derbi u nedelju gde su se sukobili navijači Crvene zvezde i Partizana.

Na snimku koji se pojavio na internetu je moglo da se vidi kako grupa pristalica Partizana kreće na navijače Zvezde, koji su bili na dnu ulice.

Kasnije se ispostavilo da je u pitanju grupa frakcije Zabranjeni, sa kojom je bilo i nekoliko navijača CSKA iz Moskve.

Iako su bili brojniji, Grobari su se dali u beg pod naletom Zvezdinih navijača, koji su pružili otpor i verovatno ih iznenadili time što se nisu povukli.

Međutim, jedan ruski navijač tvrdi da je situacija drugačija od onoga što se vidi na snimku. On tvrdi da su oni s Grobarima pretukli Delije, ali da se desila glupost s povlačenjem, jer je neko rekao da dolazi policija.

On je svoju ispovest o tuči dao za sajt "Balkanski navijači":

- Grupa navijača CSKA (5 ljudi) je zajedno sa Zabranjenim Grobarima krenula na derbi. Usput smo sreli navijače Crvene zvezde koji su bili raspoloženi za okršaj. Posle razmenjenih prozivki sa obe strane zalećemo se na njih, a nekolicina njih uzima flaše, kamenje, šipke i kaiševe koje obmotavaju na ruke. Broj navijača sa obe strane je bio podjednak i u prvom naletu razbijamo navijače Crvene zvezde ali nakon toga dolazi do gluposti i neočekivanog povlacenja. Neko je u masi povikao kako dolazi policija i svi su se dali u beg. Ja kao navijač CSKA tvrdim da smo ih nas petoro u poslednjim trenucima bukvalno izuli iz patika. Dosta navijača sa obe strane je ostalo krvavih glava, podjednak broj. Deo ljudi je završio u bolnici sa rezovima i frakturama na glavi, a ostali su uhapšeni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.