GROBARI UNIŠTILI MARAKANU: Pustoš kakvu još nikad niste videli, a sve će morati da plati Partizan!
Grobari na Marakani, Foto: Starsport©

NANELI SU ŠTETU SVOM KLUBU, zapravo

GROBARI UNIŠTILI MARAKANU: Pustoš kakvu još nikad niste videli, a sve će morati da plati Partizan!

Naredni put kada budu hteli ovo da urade, morali bi dobro da porazmisle...

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana dobrano su iznervirali navijače fudbalom prikazanim u 162. Večitom derbiju, pošto ne samo da nismo videli golove, već u drugom poluvremenu praktično da nije ni bilo šanse na stadionu Rajko Mitić.

Međutim, kao što smo već nekoliko puta napisali tokom ova dva dana, navijački performansi na tribinama zasenili su dešavanja na terenu, ali među najvatrenijim pristalicama, posebno onim Partizanovim, viđene su i neke nemile scene.

Pored tuče o kojoj smo vam još juče pisali između Južne tribine i Zabranjenih, koji su bili razdvojeni samo slabašnom tampon zonom, desilo se još nešto što ne ide baš na čast pristalicama crno-belih.

Naime, Grobari su ponovo zapalili stolice na južnoj tribini stadiona Crvene zvezde, a tek kada se gužva raščistila, ufotkali smo kako ona izgleda.

Kako javljaju iz Zvezde, zapaljeno i polomljeno je oko 1150 stolica, što je šteta od 11.500 evra, a koju će morati da plati niko drugi do Partizan.

Katastrofalan izgled Južne tribine
Katastrofalan izgled Južne tribine foto: Espreso.co.rs

Po takvom dogovoru Crvena zvezda i Partizan funkcionišu već godinama - kada jedni navijači naprave štetu na drugom stadionu, njihov voljeni klub mora to da plati. A, svesni ste koliko mnogo novca je 11.500 evra, posebno za srpske klubove koji svake godine muku muče sa dugovima svojim fudbalerima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.