BILI SMO S NAVIJAČIMA MANČESTER JUNAJTEDA (POD GASOM) U CENTRU BEOGRADA: Partizan će pobediti s 4:0!
Navijači Mančester junajteda u Beogradu, Foto: Adria Media TV

HIT SNIMAK SAMO NA ESPRESU

BILI SMO S NAVIJAČIMA MANČESTER JUNAJTEDA (POD GASOM) U CENTRU BEOGRADA: Partizan će pobediti s 4:0!

Momci iz engleskog grada tekstila na koje je naš reporter naleteo na ulicama glavnog grada Srbije toliko su razočarani u svoj tim da doslovno priželjkuju trijumf crno-belih

Objavljeno:

Utakmica između Partizana i Mančester junajteda polako se bliži, počinje u 18.55 na stadionu u Humskoj, a atmosfera koja prati ovako velike sportske događaje već se oseća na ulicama Beograda, posebno onim centralnim.

Naš reporter upustio se u zadatak da malo proćaska, popriča sa njima, a pojedinci su već oko 14, 15 časova popodne bili poprilično pod dejstvom alkohola, samim tim jako raspoloženi za razgovor.

- Beograd je perfektan, savršen grad. Pre nego što smo došli, nismo imali nikakva očekivanja, može se reći da je bolje nego što smo mislili da će biti. Mnogo mi se sviđaju vaša alkoholna pića. Probali smo i rakiju.

Što se očekivanja od utakmice tiče, mišljenja su im podeljena.

- Biće 2:0 za Mančester - rekao je jedan.

- Bićemo srećni ako izvučemo bod - nadovezao se drugi, njegov prijatelj.

Dok je naš reporter pričao sa njima o navijačima Partizana, u kadar je uleteo jedan još vidnije pijani momak, koji je imao potpuno suprotno viđenje utakmice od prethodne dvojice.

- Biće 4:0 - istakao je.

Za koga, upitao je naš novinar:

- Za Partizan - rekao je, a to je izmamilo osmehe svih prisutnih.

Kada je u pitanju Ole Gunar Solskjer, ovi momci tvrde da mu treba dati još vremena, ali i dovesti mnogo bolje igrače od ovih koje Junajted trenutno poseduje.

Ova simpatična tri gospodina nisu bili jedini koji su porazgovarali sa nama.

- Beograd je divan grad, vreme je prelepo. Svi navijači Junajteda su srećni, svi ljudi su prema nama dobri, žene su predivne. Ranije sam o Beogradu slušao samo stvari vezane za rat, ali mnogo je drugačiji od onoga što sam očekivao. Što se hrane tiče, probao sam mnogo mesa, a probao sam i rakiju.

Njegova očekivanja od utakmice malo su drugačija nego od prethodnika.

- Pobedićemo 3:0, to je bar lako pitanje - istakao je ovaj još uvek ne toliko pijani Mančesterov navijač i dodao da mu je Nemanja Vidić jedan od omiljenih igrača svih vremena.

BONUS VIDEO:

(V.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.