LUDAČKA AKCIJA JEDNOG NAVIJAČA: Sam je uleteo među protivnike i počeo da ih udara! Izgazili su ga brutalno!
Navijač Vulverhemptona je sam uleteo među navijače Votforda u želji da se obračuna, Foto: Printscreen/Twitter/@thecasualshouse

Mozga bez

LUDAČKA AKCIJA JEDNOG NAVIJAČA: Sam je uleteo među protivnike i počeo da ih udara! Izgazili su ga brutalno!

Neverovatno je šta je ovaj mladić pokušao da uradi ili dokaže

Objavljeno:

Opšte je poznato da su huligani među navijačima na neki način nastali u Engleskoj, a iako je poslednjih decenija huliganizam takoreći istrebljen sa stadiona i oko njih, ipak s vremena na vreme se dogodi neki incident koji nas podseti da je na Ostrvu postojbina brutalnih navijačkih okršaja.

Takav jedan se dogodio prethodnog vikenda kada se igralo polufinale FA kupa, ali nije poznato da li se neverovatni okršaj dogodio pre ili nakon utakmice Votford - Vulverhempton.

Jedan hrabri navijač "vukova", mada bi se pre reklo da je više lud i bez mozga, sam je uleteo u grupu navijača Votforda i počeo da ih udara. Da li je hteo da dokaže svoju hrabrost ili nešto drugo, uglavnom to se po njega loše završilo.

"Izgažen je" kao što se i očekivalo, a može se reći da je još dobro i prošao s obzirom da je mogao da bude unakažen od daleko brojnijih protivnika.

Ipak, ostaće mu uspomena da priča u nekom od pabova prijateljima kako se sam samcijat zaleteo u grotlo protivničkih navijača u želji za obračunom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.