PEKOVIĆ: Hteo sam da Duletu isplatimo sve, provlačenje po sudovima nikome ne koristi! (FOTO)
Foto: Beta

da li će se dogovoriti?

PEKOVIĆ: Hteo sam da Duletu isplatimo sve, provlačenje po sudovima nikome ne koristi! (FOTO)

Prvi čovek crno-belih pričao o problemima u klubu
Objavljeno:

Predsednik crno-belih je pričao i o Dušku Vujoševiću, rastanku sa njim, ali i o eventualnoj tužbi zbog neisplaćenih zarada.

- Dule je legenda kluba, bio mi je trener, toliko je igrača i uspeha napravio u Partizanu. Ali, osetio sam da je došlo do neke vrste zasićenja, da je vreme za promenu. Stojim iza svake odluke, kao što sam stajao iza odluke da kasnije promenimo trenera i angažujemo Džikića, izvanrednog stručnjaka i osobu i dodao:

foto: Saša Pavlić Koky

- Nijednog trenutka nismo bežali od toga da Partizan duguje bivšim igračima, trenerima... Svi dolaze da traže pare uglavnom lično od mene, iako ja nisam bio garant nijednog od tih ugovora. Ali, kao predsednik kluba sam se samim tim prihvatio da nađem rešenje. Nemoguće je "sad i sve", jer bi onda klub bio ugašen, a svi oni bi ostali onda bez novca.

- Zato tražim samo malo strpljenja. Ima njih koji to ne razumeju. Lično sam, kada je Dule u pitanju, bio za to da mu se isplati sav novac, da se dogovorimo, jer nikome ne koristi da se povlačimo po sudovima - rekao je Peković i dodao da niko nije rekao da su Partizanu zatvorena vrata Evrolige, kao i da klub nastavlja da teži najelitnijem evropskom takmičenju.

VUJOŠEVIĆ: Neću odmah tužiti Partizan, ali za ovu upravu nemam sentimentalnosti!

(Espreso.co.rs/Večernje novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.