RADONJIĆ PRED DUEL SA BAJERNOM U EVROLIGI: Istakao iskustvo i kvalitet bivšeg igrača Partizana!
Foto: Starsport

evroliga

RADONJIĆ PRED DUEL SA BAJERNOM U EVROLIGI: Istakao iskustvo i kvalitet bivšeg igrača Partizana!

Nije se KK Crvena zvezda obrukala u meču sa slavnom Barselonom. Igrali su izabranici Dejana Radonjića "na jednu loptu" protiv katalonskog giganta, ali su na kraju morali da čestitaju ekipi koja vodi glavnu reč na tabeli Evrolige.

Objavljeno: 19:24h

Vremena za predah i žaljenje za propuštenom prilikom da se na pleća obori evropski velikan na Malom Kalemegdanu nema, pošto već u petak Crvena zvezda dočekuje minhenski Bajern (20.45).

- S obzirom na raspored, sasvim je prirodno da misli idu ka sledećoj obavezi, jer je malo vremena između utakmica da bi previše žalili i patili za nečim što nam je bilo tu ispred nas. I maltene nedostajalo je nekoliko malo boljih reakcija, bili smo na putu do jednog velikog iznenađenja. Atmosfera sjajna, ambijent divan i stvarno je bilo značajno za nas da u jednoj takvoj atmosferi odigramo jedan dobar meč. Ali, eto, na kraju ipak nismo uspeli da finiširamo pobedom. Analiza je naravno rađena, ali to sve ide u sklopu priprema za duel sa Bajernom - rekao je Dejan Radonjić.

O narednom rivalu šef struke Zvezde imao je samo reči hvale. Naročito o jednom od najboljih igrača Bavaraca i srpskom reprezentativcu Vladimiru Lučiću.

Vladimir Lučić
foto: EPA/ Lukas Barth- Tuttas

- Dolazi nam ekipa koja je jako dobra ove sezone. Prošle su ostvarili sjajan plasman – igrali su u Top 8. Ove godine sigurno imaju ambicije da urade puno toga. Predvođeni su sjajnim Lučićem i sa puno igrača ogromnog kvaliteta i velikog iskustva. Atletski su jako kvalitetni. Bez obzira na raspored koji je težak svima nama, mi ćemo se truditi da izađemo sa velikom energijom, i biće potrebno da budemo koncentrisani kako bismo odigrali dobar meč.

Bajern je poste trijumfa nad Efesom pretrpeo težak poraz u Atini od Olimpijakosa, a takav ishod nimalo nije iznenadio trenera Zvezde, jer u paklenom ritmu svi timovi prolaz kroz uspone i padove, i osciliraju od utakmice do utakmice.

- Sigurno da očekujemo da će pokazati reakciju, to su znali da urade i ranije. Već sam i ranije govorio da će takvih rezultata biti ove sezone i da kroz njih ne treba da se gleda kvalitet tima. Oni su pokazali nekoliko dana pre toga drugačiju sliku, jer su savladali Efes, koji je prvak Evrope. Tako da u ovakvom rasporedu broj putovanja i broju povreda mislim da će se takve oscilacije i rezultati događati, i da je to sasvim očekivano. Samo treba proći kroz sve te situacije na najbezbolniji mogući način i biti spreman da se to dešava - istakao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Espreso/SrbijaDanas


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.