BIVŠI ZVEZDIN KOŠARKAŠ ODUŠEVIO SE KADA JE VIDEO NOVAKA: Ispričao je interesantne momente upoznavanja sa Đokovićem
Foto: Starsport©

BILO JE NEVEROVATNO!

BIVŠI ZVEZDIN KOŠARKAŠ ODUŠEVIO SE KADA JE VIDEO NOVAKA: Ispričao je interesantne momente upoznavanja sa Đokovićem

Čarls Dženkins proveo je četiri godine u dresu crveno-belih

Objavljeno: 10:09h

Crvena zvezda je naterala Barselonu da se dobro oznoji za pobedu u Beogradu. Mogla je ekipa Dejana Radonjića dodatno da "zakuva" stvari, ali ih je izdao šut za tri poena (3/20) pa je na kraju ipak pretrpela poraz 76:69.

Ovu utakmicu pomno je pratio i bivši igrač Crvene zvezde, Čarls Dženkins koji je bio oduševljen kada je na video da se na tribinama nalazi i Novak Đoković.

KK Crvena zvezda, Čarls Dženkins
foto: Emilija Jovanović

Dženkins je ispričao interesantne momente upoznavanja sa najboljim teniserom sveta. Nije krio oduševljenje kada je video da srpski teniser u "Pioniru" nosi istu majicu koju on ima kod kuće.

- Legenda je na utakmici. Imamo istu majicu - nasmejao se Dženkins, a zatim dodao:

- Veliki je navijač Zvezde i sjajan je čovek. Dva puta smo se videil. Prvi put je bilo na meču protiv Uniksa, tada smo se i upoznali i pozdravili. Drugi put je bilo još zanimljivije, zapravo je on meni prišao. Bio sam u restoranu, jeo, a onda je Novak prišao mom stolu i poželeo mi sreću. Bilo je neverovatno. Posebno zato što u mojoj porodici mnogo vole tenis i onda kada su videli takav odnos, bilo je ludo. Za svet je poznati sportista koji ima toliko uspeha, a ovako je sjajna ličnost. Uz to je navijač Zvezde i to mu je veliki plus. Kada god je u Beogradu voli da dođe na utakmicu i da pruži podršku.

Podsetimo, Dženkins je četiri godine proveo u dresu Crvene zvezde i to u tri mandata. Prvi od 2013. do 2015. godine, pa se posle toga vraćao dva puta, prvi put iz Armanija, pa iz Himkija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.