Paunić je vest nedelje u Evrokupu, Obradović debitovao pobedom, dabl-dabl Marković uništio Đorđevića, sunovrat abaligaša! (VIDEO)
Foto: Fonet

Svaka čast!

Paunić je vest nedelje u Evrokupu, Obradović debitovao pobedom, dabl-dabl Marković uništio Đorđevića, sunovrat abaligaša! (VIDEO)

Rusi razbili Slovence i napravili ključni korak ka daljem plasmanu
Objavljeno: 22:34h

Veoma interesantnu završnicu imali smo prilike da gledamo na utakmici između Lijetuvos Ritasa i Himkija, gde je pobednik odlučen u poslednjem napadu! A pobedio je Lijetuvos sa 93:91!

Dejvid Logan je izrastao u apsolutnog heroja Litvanaca. Pogodio je za 91:89, a nekon što je Roulend izjednačio sa linije penala, Logan je još jednom preuzeo odgovornost i ludim košem iz teške pozicije u poslednjoj sekundi doneo pobedu svom timu!

Klubovi iz Jadranske lige takođe se nisu proslavili ni u ovom kolu - svoje mečeve su posle Olimpije upisali i MZT i Budućnost, a obraz regioonu spasila je Cedevita koja je preokretom nanela prvi poraz Gran Kanariji...

Najzaslužniji za pobedu Zagrepčana bili su Marko Tomas sa 22 poena i Džejms sa 19. Temu Salin je sa druge strane dodao 15 koševa.

Budućnost je bila slabija od Mursije sa 86:75, a Crnogorcima nije pomogla ni sjajna partija Markusa Vilijamsa koji je upisao 23 poena.

foto: ABA liga

Sa druge strane istakao se Faverani sa 21 poenom, a Benitez je postigao 19.

Možda i najzanimljiviji meč za našu javnost odigrali su Bajern i Zenit i ruski tim je bio bolji sa 99:88.

Briljantnu partiju odigrao je Stefan Marković sa 14 poena i deset asistencija, a pomoć je imao u Tulsonu koji je pogodio 20 koševa.

foto: Fonet

U domaćoj ekipi istakao se Džonson sa 20 poena, a Vladimir Lučić je ubacio devet poena uz šut iz igre 3/8.

Sjajno veče imao je i Ivan Paunić koji je u trijumfu Fuenlabrade nad Albom od 105:80 postigao 23 poena, upisao 6 skokova i zabeležio 7 asistencija. U poraženom sastavu Dragan Milosavljević je zabeležio 8 poena.

foto: Printscreen/flashscore.com

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.