Radonjić pred derbi ABA lige otkrio šta je najveća opasnost po njegovu ekipu! (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

poslednji atom snage...

Radonjić pred derbi ABA lige otkrio šta je najveća opasnost po njegovu ekipu! (FOTO)

- Od početka sezone smo znali kakav ćemo raspored imati i šta on podrazumeva, ali sada na sve to imamo i taj novi momenat koji nam se dogodio na putovanju iz Kazanja
Objavljeno: 11:46h

- Od početka sezone smo znali kakav ćemo raspored imati i šta on podrazumeva, ali sada na sve to imamo i taj novi momenat koji nam se dogodio na putovanju iz Kazanja. To sve moramo da prebrodimo i da gledamo ka onome što nas čeka. Naš trenutni fokus i razmišljanja su isključivo vezani za Cibonu", naveo je Radonjić.

Plači, mala, plači! Geret Bejl i dalje tuguje zbog Mitrovićevog šamara! (FOTO)

Govoreći o utakmici u Zagrebu, Radonjić je rekao da je Cibona dosadašnjim rezultatima pokazala da se sa pravom bori za vrh tabele.

Košarkaš Zvezde Marko Simonović rekao je da Cibona ima mnogo kvalitetnih igrača i da je njena prednost to što će večeras igrati na domaćem terenu, kao i to što je imala dovoljno vremena da se pripremi za duel.

foto: Fonet

- Mi smo iz Kazanja stigli u subotu rano ujutro. Umor je ogroman, ali ne kukamo. Spremni smo da izvučemo i poslednji atom snage i da u meču sa Cibonom dođemo do onoga što želimo - naveo je Simonović.

NEPOBEDIVI RUS RAZORIO DŽONSONA, sad izaziva Konora Mekgregora! (VIDEO)

Begradski tim će prespavati u Zagrebu, odakle će u ponedeljak ujutro otputovati u Nemačku za utakmicu protiv Bamberga, koja će se igrati u utorak u sedmom kolu Evrolige.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.