IRVINGU SE NE ISPLATI DA SE NE VAKCINIŠE: Bruklin izračunao koliko će plej izgubiti novca zbog njegovog izbora!
Foto: Profimedia

videćemo šta će biti

IRVINGU SE NE ISPLATI DA SE NE VAKCINIŠE: Bruklin izračunao koliko će plej izgubiti novca zbog njegovog izbora!

Malo ko, ili gotovo niko ne veruje da bi Bruklin, pa čak i sa toliko zvezda poput Kevinom Durentom i Džejmsom Hardenom, mogao do šampionskog prstena bez Irvinga koji bi ulaskom u ekipu na svaka dva-tri dana

Objavljeno: 11:19h

Memfis je bio siguran protiv Šarlota (128:98), Filadelfija i Toronto su odigrali šuterski meč (125:113), Majami je slavio u Hjustonu (106:113). Ali, vesti sa tih pripremnih utakmica NBA lige u senku je bacila odluka Beruklina da Kajri Irving ne može da igra prvu predsezonsku utakmicu na domaćem terenu, većeras protiv Milvokija.

Iako zakon sprečava Netse da otkriju da li je Irving vakcinisan, navođenje da "ne ispunjava uslove za za igru" jasan su pokazatelj gde je zapelo.

Nije tajna da ol-star bek odbija da se vakciniše, pa će ako tako ostane, propustiti najmanje 41 takmičarsku utakmicu Netsa kao domaćina, te još dve protiv Niksa u Medison Skver Gardenu, zbog važećeg zakona u Njujorku. Ujedno već od večeras že početi da mu se izostanak odbija od plate za sve propuštene duele iz tog razloga, što bi moglo da bude preko 20.000.000 dolara, jer mu je zarada ove sezone prema ugovoru 34.916.200 plus lako ostvarivi bonusi 1.150.000.

Ipak, novac bi bio najmanji problem i za Netse i za Irvinga koji za sada ne želi da promeni mišljenje. Zbog takvih odluka samog igrača, ali i uprave, na kraju bi račun mogao da bude isporučen timu u vidu loših rezultata, odnosno lošijih od očekivanih, a očekuje se maksimum - titula.

Malo ko, ili gotovo niko ne veruje da bi Bruklin, pa čak i sa toliko zvezda poput Kevinom Durentom i Džejmsom Hardenom, mogao do šampionskog prstena bez Irvinga koji bi ulaskom u ekipu na svaka dva-tri dana, bez obzira na individaulni kvalitet žestojko remetio ritam tima, posebno u plej-ofu.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.