PROBLEMI ZA LEJKERSE: Iskusni košarkaš mora na pauzu dugu dva meseca zbog operacije!
Foto: Profimedia

peh

PROBLEMI ZA LEJKERSE: Iskusni košarkaš mora na pauzu dugu dva meseca zbog operacije!

Već ih sustigle prve povrede

Objavljeno: 12:58h

Krilni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Trevor Ariza odsustvovaće barem dva meseca zbog operacije koju je imao usled povrede desnog skočnog zgloba, potvrdio je američki tim u sredu.

Trevor Ariza
foto: Profimedia

Iskusni košarkaš (36 godina) propustio je najveći deo “trening kampa” zbog povrede, pa je odlučeno da će najbolje za njegov puni oporavak biti da bude podvrgnut artroskopskoj intervenciji.

Ariza je jedan od jedanaestorice novih košarkaša u timu Frenka Vogela u odnosu na prethodnu sezonu. U sezoni 2020/2021. su Lejkersi, usled ogromnog broja povreda, igrali ispod očekivanog nivoa i ispali u prvoj rundi plej-ofa u duelu sa kasnijim finalistima Finiks Sansima.

Trevor Ariza je u ligi još od 2004. godine, a od tada je nastupao za Nikse, Orlando, Lejkerse, (od 2007. do 2009), Hjuston u dva navrata, Nju Orleans Hornetse, Vašington u dva navrata, Finiks, Sakramento, Portland i Majami. Sa Lejkersima je bio šampion 2009. godine. U prethodnoj sezoni je igrajući za Majami u proseku po meču imao 9,4 poena i 4,8 skokova, ali je odigrao svega 30 od 72 utakmice zbog povreda.

Lejkersi u pripremnim utakmicama za novu sezonu, koja počinje 19. oktobra, imaju dva poraza, a u noći između srede i četvrtka savladali su ih Finiks Sansi. Na meču nisu nastupili ni Lebron Džejms ni Rasel Vestbruk.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.