Radonjić ima mnogo problema, ali je izveo taktički potez u najavi meča sa Baskonijom!
Foto: Fonet

hoće da zavara protivnika

Radonjić ima mnogo problema, ali je izveo taktički potez u najavi meča sa Baskonijom!

Crveno-beli će morati da se izbore sa izostankom Rebića, neuigranošću Voltersa, umorom, pa je zato trener ulogu favorita prepustio Špancima
Objavljeno: 14:52h

Radonjić je naveo da je Baskonija "klub ogromnog evropskog rejtinga", koji je godinama u samom vrhu.

- Baskonija je ekipa koja je na početku Evrolige pokazala da i ove godine može mnogo i da je dobro nadomestila veliki broj odlazaka igrača. Imaju mnogo razloga za razmišljanje da mogu da ponove uspeh iz prošle sezone, a rezultati na početku idu u prilog tome - kazao je trener Zvezde.

foto: Profimedia

Radonjić je posebno govorio o bivšem igraču crveno-belih Jaki Blažiču, koji sad nastupa za španski klub.

- Lako mi je da pričam o Blažiču. Drago mi je što je otišao iz Zvezde u klub takvog rejtinga i da igra odlično. Siguran sam da će svima biti veoma drago da ga vidi da ponovo istrči na naš teren - rekao je Radonjić.

foto: Nebojša Mandić

Zvezda protiv španskih klubova ima 10 pobeda u poslednjih 15 utakmica, a Radonjić je rekao da ne voli da govori o toj temi, ali da bi voleo da se nastavi u tom ritmu.

- Svaka utakmica nosi nešto što ima svoju suštinu. Tako posmatram i ovaj sledeći meč, gde treba napraviti pripremu za toliko dobrih igrača, gde se ne oseća izostanak Andree Barnjanija. Videćemo kako ćemo to izvući ovaj put. Nadam se, naravno, kao i uvek - rekao je Radonjić.

foto: Saša Pavlić Koky

Upitan da li ima poseban motiv sada kada će Zvezda igrati protiv kluba koji je želeo da ga angažuje tokom leta, Radonjić je odgovorio da je situacija uvek ista.

- Šta je bilo, bilo je. Motivacija u Evroligi nikad nije ispod 100 odsto. Prisutna je želja da budemo bolji od protivnika. Ovaj put je to Baskonija i nadam se da ćemo uspeti da igramo dobro i protiv njih - rekao je Radonjić.

Utakmica će početi u petak u 19.00 u Beogradskoj areni.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.