Grobari u depresiji: Miljenik crno-belih naprasno okončava karijeru? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

DUGAČKA PAUZA

Grobari u depresiji: Miljenik crno-belih naprasno okončava karijeru? (FOTO) (VIDEO)

Neće mu biti žao "ukoliko sada podvuče crtu", jer je igrao bukvalno svuda i na svim takmičenjima
Objavljeno: 11:17h

Aleksandar Saša Pavlović je od razilaženja sa Panatinaikosom slobodan igrač, te se svakih nekoliko dana može videti u medijima da postoji mogućnost da se vrati.

Međutim, to se možda neće nikada više desiti, jer tvrdi da neće žaliti ukoliko sada "podvuče crtu".

- Prioriteti su se promenili u odnosu na ranije sezone. Nekad je ugovor bio primaran, ne u smislu novca, već zbog napretka u karijeri. Danas su deca su na prvom mestu, njihovo obrazovanje, zbog čega sam odbio nekoliko ponuda. Džaba vam ako vi kao igrač imate odlične uslove, a porodica mora da trpi, jer kasnije se sve to odražava na vašu igru. Zato i ne žurim. Ako stigne adekvatana ponuda, biće dobro, ako je pak nema, opet je dobro. Ostvario sam se kao igrač, ispunio sve dečačke snove, od Ervolige, NBA, reprezentacije, Partizana... Pa ako se desi da sad podvučem sad crtu, nema razloga da budem nezadovoljan. Naprotiv... - rekao je Pavlović za "Novosti".

foto: Nemanja Pančić

Usput je istakao vrednost Džikićevog tima i nahvalio posao koji obavljaju svi u Humskoj.

- Posle izuzetno teške godine, klub se stabilizovao igrački, angažovao sjajnog stručnjaka, za uslove koje ima, selektirao odličan tim, o čemu svedoče i rezultati. Naravno, biće oscilacija, duga je sezona, igraju sad na dva fronta, kasnije će otvoriti i treći, u nacionalnom kupu, i četvrti u domaćem šampionatu... Ali igrama i odnosnom prema klubu, zavredneli su i strpljenje i poštovanje. Strpljenje nije imao Panatinaikos.

Da li će se predomisliti Pavlović i obradovati crno-bele sa još nekoliko meseci u dresu Partizana, ostaje da se vidi.

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.