NAJNOVIJE INFORMACIJE: Tiču se prelaska SMAILAGIĆA U PARTIZAN!
Foto: AP

nove vesti

NAJNOVIJE INFORMACIJE: Tiču se prelaska SMAILAGIĆA U PARTIZAN!

Nema sumnje da će eventulna saradnja sa najtrofejnijim trenerom Evrope Željkom Obradovićem mu pomoći da se ubrzo vrati u onu formu koja ćemu garantovati povratak u najkvalitetniju ligu na svetu

Objavljeno:

Alen Smajlagić se juče rastao sa ekipom Golden Stejta i po svemu sudeći je brzo našao novi klub u kome će igrati naredne sezone.

Radi se o prelasku u Partizan o kome itekako govori prethodnih dana.

Ovu informaciju je objavio na svom Tviter profilu italijanski novinar Luka D' Alesandro koji je dobro upućen u dešavanja u evropskoj košarci.

Alen je u NBA ligi bio od 2018. godine kada je kao 39. pik izabran od strane Golden Stejta koji su ga nekoliko puta slali u razvojnu ligu u tim Santa Kruz Voriorsi gde je beležio dobru statistiku.

Nema sumnje da će eventulna saradnja sa najtrofejnijim trenerom Evrope Željkom Obradovićem mu pomoći da se ubrzo vrati u onu formu koja ćemu garantovati povratak u najkvalitetniju ligu na svetu.

Inače Partizan je do sada u svoje redove doveo Kevina Pantera, Zeka Ledeja, Rodina Kuruksa, Aleksu Avramovića dok je trenutno poslednji stigao Dalas Mur.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.