PARTIZAN NIJE ODUSTAO OD BJELICE? Pojavila se NOVA INFORMACIJA
Foto: Starsport

NOVI MOMENTI

PARTIZAN NIJE ODUSTAO OD BJELICE? Pojavila se NOVA INFORMACIJA

Podsetimo, do sada su u Humsku stigli Kevin Panter, Zek Lidej, Rodions Kuruks, Dalas Mur i srpski reprezentativac Aleksa Avramović

Objavljeno: 11:30h

Kako saznaje MaxBet sport, Partizan nije odustao od Nemanje Bjelice (33). Prva dva pokušaja da ga dovedu u Humsku nisu uspela, ali pokušaće Beograđani i “treću ofanzivu” na reprezentativca Srbije. Ko zna, možda treća bude sreća.

Nemanja Bjelica
foto: Starsport

Na ruku Partizanu ide i činjenica da je od 1. avgusta Bjelica slobodan igrač. Dakle, Majami neće da ga zadrži, pa su šanse crno-belih u startu sada veće. Možda će i neki klubovi Evrolige da “zagrizu” za Bjelicu, ali Partizan je sa Panterom i Lidejom pokazao da može da se nosi sa njima kad ozbiljno želi nekog igrača. Jedan od tih koje ozbiljno žele je i Bjelica.

Košarkaška reprezentacija Srbije, Nemanja Bjelica
foto: Emilija Jovanović

Podsetimo, do sada su u Humsku stigli Kevin Panter, Zek Lidej, Rodions Kuruks, Dalas Mur i srpski reprezentativac Aleksa Avramović. Ugovor je produžio mladi Aleksa Stepanović . Crno-bele su napustili Rašon Tomas, Ognjen Jaramaz, Erik Mika, DŽoš Perkins, Nikola Janković, a u penziju je otišao kapiten Novica Veličković.

Ne bi bilo iznenađenje da Nemanja Bjelica bude šesto pojačanje tima Željka Obradovića.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.