FMP ne ide u Evrokup: Koga to Panteri krive za neigranje i finansijski gubitak?!
Foto: Logo

Teške reči!

FMP ne ide u Evrokup: Koga to Panteri krive za neigranje i finansijski gubitak?!

Doneta je konačna odluka u timu sa Železnika
Objavljeno: 12:58h

Članovi Skupštine kluba su informisani, i koliko je klub sa druge strane mogao da dobije u svakom pogledu igranjem Evrokupa, o čemu su nas izvestili članovi UO i pravnog tima KK FMP. Zato ćemo u narednom periodu uz pomoć advokata EKA razmotriti pravne mogućnosti za nadoknadu štete koju je KK FMP pretrpeo zbog neučešća u Evrokupu izazvanog neprincipijelnim pritiscima i atmosferom koja je stvorena u javnosti da niko, nakon nekoga, iz Srbije ne može da igra Evrokup.

Time ćemo učiniti još jednu uslugu srpskoj košarci (koja je godinama unazad imala velike koristi od postojanja FMP-a u vidu desetina reprezentativaca u svim selekcijama) i konačno otkriti sve koji pod plaštom nekakve zaštite interesa srpske košarke, zapravo uništavaju tu košarku na sve moguće načine.

Raduje nas da čelnici EKA i dalje prepoznaju važnost našeg kluba u evropskim okvirima, čini nam se, i mnogo više nego mnogi u domaćoj javnosti i srpskoj košarci. Takav stav i poverenje koje imamo od vodećeh ljudi EL naša je najveća pobeda - piše u saopštenju FMP!

(Espreso.co.rs/FMP)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.