NOVI SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA JE ZVEZDAŠ: Grobari iskopali Savićev intervju u kome kaže da navija za Zvezdu!
Foto: Starsport©

I to je moguće

NOVI SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA JE ZVEZDAŠ: Grobari iskopali Savićev intervju u kome kaže da navija za Zvezdu!

Ipak, ostaje da se vidi kako će to da utiče na njegovu novu karijeru, da li će mu navijači Partizana uzeti za zlo, i da li će zvezdaši to iskoristiti za više peckanaja u daljim derbijima

Objavljeno:

Novi sportski direktor Košarkaškog kluba Partizan je proslavljeni košarkaš naše zemlje, Zoran Savić, to su informacije koje su otvorile ovaj dan.

Ipak, kako su to dočekali navijači crno-belih, ostaje enigma, pošto se nakon promocije na novu funkciju u javnosti pojavio intervju, gde je legendrani Savić za Mondo izjavio da je navijao za najljućeg rivala, Crvenu zvezdu.

- Ja sam uvek navijao za Zvezdu. Pre sam iz Zenice uvek išao, gotovo svakih 15 dana da pratim fudbalere Zvezde. Na košarku nisam često išao, ali na fudbal jesam od malih nogu. Tako da mi je nastup u Zvezdi sigurno jedna od neostvarenih želja u karijeri - rekao je svojevremeno Zoran Savić, koji je i javno pričao o tome za TV kamere.

Ipak, ostaje da se vidi kako će to da utiče na njegovu novu karijeru, da li će mu navijači Partizana uzeti za zlo, i da li će zvezdaši to iskoristiti za više peckanaja u daljim derbijima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.