Oglasio se FMP: Trpimo pritiske da odustanemo od Evrokupa, nismo u eri u kojoj se jedan klub pita za sve! (FOTO)
Foto: Logo

PANTERI ODGOVORILI

Oglasio se FMP: Trpimo pritiske da odustanemo od Evrokupa, nismo u eri u kojoj se jedan klub pita za sve! (FOTO)

U međuvremenu došli smo do svih relevantnih podataka oko ove, sada slobodno možemo reći zavere koja se plela mesecima oko srpske košarke, između ostalog se navodi u saopštenju
Objavljeno:

ABA kao NBA: Predstavljena nova lopta kojom će se igrati u regionalnoj ligi! (FOTO)

- KK FMP čekao je, kao što je i obećao srpskoj javnosti, 9. dana da dobije odgovore od Košarkaškog saveza Srbije, na postavljena pitanje u vezi prepreka oko našeg učešća u Evrokupu.

Pošto odgovore nismo dobili objavljujemo dopis koji smo uputili KSS-u 06.09.2016. godine kako bi javnost bila upoznata sa njegovom sadržinom. U međuvremenu došli smo do svih relevantnih podataka oko ove, sada slobodno možemo reći zavere koja se plela mesecima oko srpske košarke.

Pošto smo rešeni da igramo Evrokup, a dovedeni smo u neugodu situaciju u kojoj ćemo, šta god da konačno odlučimo, biti na gubitku, smatramo da imamo puno pravo da objasnimo srpskoj košarkaškoj javnosti šta se dešavalo prethodnih meseci, i kako smo došli u ovu situaciju.

foto: Fonet/aleksandar Koković

KK FMP trpi velike pritiske da odustane od Evrokupa i pretrpi materijalne gubitke i još postane nekakav krivac za tuđe propuste...

Zato sada neka neki drugi objasne naša saznanja, a javnost, ne i lažni ideolozi i kolumnisti, koji se tako brinu za srpsku košarku i lažu javnost, shvate da smo u 2016.godini i da srpska košarka nije više u eri u kojoj smo imali jedan klub koji se pitao za sve i zbog čijih odluka su svi ispaštali… - navodi se u saopštenju kluba iz Železnika.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.