ISPALI OD LEJKERSA, A SAD JE USLEDIO JOŠ TEŽI UDARAC ZA DENVER: Nagetsi ostaju bez jednog od najboljih!
Foto: EPA/Erik S Lesser

problemi u Koloradu

ISPALI OD LEJKERSA, A SAD JE USLEDIO JOŠ TEŽI UDARAC ZA DENVER: Nagetsi ostaju bez jednog od najboljih!

Američki košarkaš želi da iskoristi priliku da dobije veći ugovor

Objavljeno:

Denver je, na žalost brojnih navijača u Srbiji, ali i neutralnih ljubitelja košarke, ispao u finalu Zapadne konferencije od, ruku na srce, mnogo jačih Lejkersa u ovom trenutku.

Međutim, svima je jasno da su Nagetsi ekipa koja dolazi i koja bi mogla u narednim godinama da se bori za šampionski prsten. Kažemo, mogla, pod uslovom da sadašnji tim zadrže i pojačaju, ali to će biti veoma teško.

Razlog je što postoji velika verovatnoća da već sada ostanu bez jednog od glavnih igrača, Džeremija Grenta, koji je odlučio da iskoristi opciju iz ugovora i postane slobodan igrač.

foto: EPA/Erik S Lesser

On ima ugovor s Nagetsima na još jednu sezonu u kojoj bi zaradio 9,3 miliona dolara, ali ima i opciju da izađe već sada iz njega i testira tržište, odnosno zatraži bolji ugovor.

Za Nagetse je situacija jasna, ili će morati da povećaju platu Grentu ili da ga puste da potpiše za neki drugi klub ukoliko ne budu izjednačili finansijsku ponudu.

Kako prenose američki mediji, Grent će najverovatnije dobiti novi ugovor od od "Grumenja" i željenu povišicu. Denver će imati prostora u seleri kepu, s obzirom da veliki ugovor Pola Milsapa od 30 miliona dolara ističe, kao i ugovor Mejsona Plamlija od 14 miliona dolara.

Grent je bio treći igrač Nagetsa u ovom plej-ofu, odmah iza Jokića i Mareja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.