JOKIĆU TEŠKO POSLE ISPADANJA: Iskreno, ne znam ni šta si me pitao! Za nas se zna, ne odustajemo i borimo se!
Foto: Printscreen/Youtube

može da bude ponosan

JOKIĆU TEŠKO POSLE ISPADANJA: Iskreno, ne znam ni šta si me pitao! Za nas se zna, ne odustajemo i borimo se!

Srpski reprezentativac je istakao ono što svi znaju, Nagetsi su ekipa koja će tek biti u naponu snage narednih godina

Objavljeno: 09:37h

Denver je završio svoje učešće u ovosezonskom NBA plej-ofu posle velike borbe u pet mečeva s Lejkersima. Ekipa iz Los Anđelesa je pobedila u petom susretu i dobila celu finalnu seriju Zapadne konferencije rezultatom 4-1.

Tako su Nagetsi na čelu s našim Nikolom Jokićem zaustavljeni na pretposlednjem koraku do šampionskog prstena, ali su svakako pokazali da u budućnosti će biti ekipa koja će napadati titulu još jače.

- To je nešto što ćemo pamtiti celog života. Imamo sjajnu grupu igrača, bila je to velika borba. Kao što ste rekli, imali smo šest eliminacionih mečeva. Ni sada nismo želeli da odustanemo, jednostavno su bili bolji. Lebron je bio neverovatan. Dejvis je postigao dosta poena, bio je velika atrakcija za nas i morali smo stalno da razmišljamo o njemu. Karuzo je odigrao dobro, Hauard takođe. Ali mislim da smo i mi ovu seriju napravili zanimljivom. Poveli su, zatim smo i mi došli do trijumfa, i ona naredna je bila tesna - pričao je Jokić, a zatim nasmejao sve:

- Iskreno, ne znam ni šta smi me pitao... Aha, da, šta nosim odavde iz 'balona'. Nosim sjajno iskustvo.

Šta je Denver dokazao u ovom plej-ofu?

- Da smo se borili. Čak i danas nismo odustajali na -16. I to će biti naš zaštitni znak u narednim godinama. Ne odustaj i bori se.

Jokić je istakao ulogu Džamala Mareja koji je povređen igrao do kraja.

- On je neverovatan, on je naš lider. On je borac, takmičar, fantastičan šuter. Igrao je sjajno. On je sjajan - dodao je Jokić.

foto: EPA/Erik S Lesser

Zatim je poentirao:

- Kada sam došao ovde pre pet, šest godina tim je imao 33 pobede. Danas smo u finalu Zapadne konferencije. Mislim da je interesantno razmišljati o tome koliki napredak imamo. I ja kao igrač, mi kao grupa, kao cela organizacija. To je fantastičan napredak - zaključio je Jokić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.