NAGETSI PISALI PETICIJU NBA LIGI: Dajte da odmah bude 3-1 za Lejkerse, uštedećemo vreme svima!
Foto: EPA/Erik S Lesser

Da se uštedi vreme

NAGETSI PISALI PETICIJU NBA LIGI: Dajte da odmah bude 3-1 za Lejkerse, uštedećemo vreme svima!

Strateg Denvera kaže da bi se tako uštedelo vreme svima

Objavljeno: 09:59h

Finalna serija Zapadne konferencije u NBA krenuće tokom noći između petka i subote od 3 časa ujutru, a spektakularni Denver će pokušati da napravi novo čudo i eliminiše prvog favorita za titulu - Lejkerse.

Nagetsi predvođeni našim Nikolom Jokićem su apsolutni hit celog plej-of, pre svega što su se dva puta vraćali iz zaostatka u prethodnim serijama. I protiv Jute i protiv Klipersa su gubili 3-1 u serijama, pa su preokretali i pobeđivali u majstoricama.

Zato se na konferenciji pred početak finala Zapada i trener Majkl Meloun šalio sa novinarima.

foto: AP

- Mi smo u stvari poslali peticiju ligi kako bi videli da li možemo odmah da gubimo 3-1 i svima uštedimo dosta vremena, kako bismo stigli istočnu konferenciju - u šali je rekao Meloun.

Niko nije uradio ono što je Denver uradio u ovom plej-ofu, a da ne govorimo o tome što je u tri meča koje je dobio protiv Klipersa gubio velikom razlikom na poluvremenu i preokretao potom rezultat.

- Hej, čoveče, mi smo ušli u istoriju plej-ofa. Gubili smo 3-1, pa smo opet gubili 3-1. Tek treći put u istoriji franšize smo ušli u finale zapadne konferencije. Normalno je da hoćete malo da odahnete, ali Lejkersi to nisu uradili. Oni sve vreme čekaju. I ja znam Lebrona, provodio sam vreme sa njim. Oni će izaći na teren i pokušati da pošalju poruku (u prvoj utakmici) - poručio je stručnjak.

foto: EPA/Erik S Lesser

Posle velikih preokreta i sjajnih trijumfa nad Portlandom i Klipersima, Denver i Nikola Jokić (večeras 03.00) ulaze u finalnu seriju Zapada, gde ih čekaju Lejkersi sa Lebronom Džejmsom. Tim iz Los Anđelesa je favorit u prvom meču s kvotom 1,35, dok je dvojka na Denver 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za LA Lejkers - Denver.

Imao je prilike da sarađuje sa Lebronom u Klivlendu kada je bio pomoćnik, pa su ga novinari upitali o taktici kako da se zaustavi najjači tim Zapada.

- To će nam biti najveći izazov. Da li možemo da igramo u njihovom intenzitetu? Mislio sam da smo to i u prvom meču (koji je Denver izgubio) to uradili protiv Klipersa četvrtinu i po, ali nismo uspeli da se održimo. Izgubili smo snagu. Mislim da ćemo, barem se nadam, uspeti da damo sve od sebe tokom svih 48 minuta (protiv Lejkersa) - rekao je Meloun.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.