KAD DRAGON BLJUJE VATRU NIKO NEMA ŠANSE: Dragić razbio Seltikse iako su vodili 17 razlike za 2-0 u finalu Istoka!
Foto: EPA/Erik S Lesser

NBA, plej-of

KAD DRAGON BLJUJE VATRU NIKO NEMA ŠANSE: Dragić razbio Seltikse iako su vodili 17 razlike za 2-0 u finalu Istoka!

Slovenački reprezentativac je upisao 25 poena i 5 asistencija

Objavljeno: 08:30h

Majami vodi 2:0 u finalu Istoka protiv Bostona. Hit je pobedio u drugom meču 106:101 i trenutno je daleko bliži plasmanu u veliko NBA finale, a videćemo da li će Seltiksi moći da se oporave od ovoga.

Goran Dragić bio je nezaustavljiv na ovom susretu i najzaslužniji za trijumf svoje ekipe sa 25 postignutih poena uz tri skoka i pet asistencija.

Slovenački plejmejker je povukao ekipu kada se učinilo da padaju i da bi mogli da dožive debakl, pošto je u drugoj četvrtini Boston imao 17 poena prednosti, ali umesto toga usledio je veliki preokret.

Do kraja treće četvrtine bilo je +7 za Majami i ušlo se u neizvesnu završnicu u kojoj je presudna bila Dragićeva trojka na minut i 43 sekunde pre kraja.

Posle trojke Brauna i promašaja Kraudera Seltiksi su imali napad i šut za produžetak, ali je Kemba Voker promašio trojku i Hit je upisao novi trijumf.

Opet je cela ekipa Hita bila odlična što govore i njihovi učinci. Pored Dragića u ekipi Majamija istakao se Bem Adebajo sa 21 poenom, deset skokova i četiri asistencije. Dankan Robinson imao je 18, a Džimi Batler 14 poena.

Na drugoj strani najefikasniji bio je Kemba Voker sa 23 poena. Po 21 su dodali Džejson Tejtum i Džejlen Braun, a Smart je imao 14.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.