DETALJI SA SASTANKA: Miško Ražnatović poručio da Partizan može da bude izbačen iz ABA lige, Ostoja mu odgovorio!
Foto: Starsport©

otkrivamo šta se desilo

DETALJI SA SASTANKA: Miško Ražnatović poručio da Partizan može da bude izbačen iz ABA lige, Ostoja mu odgovorio!

Povodom jučerašnje objave i saopštenja na sajtu regionalnog takmičenja održan je novi sastanak klubova ABA lige

Objavljeno:

Bura na košarkaškom Jadranu se ne smiruje i teško da će se smiriti posle saopštenja koje je objavljeno u sredu na sajtu ABA lige o tome da je predstavnik FMP-a Zoran Tošković zvanično predsednik Predsedništva ABA lige uz još neke odluke.

To je izazvalo žestoku reakciju iz Partizana koji je odgovorio prilično oštrim saopštenjem čime se samo nastavio rat koji je pokrenut još oko učešća FMP-a u ABA ligi, jer u Partizanu smatraju da to krši propozicije takmičenja i fer-plej, jer gledaju na klub iz Železnika kao drugi tim Crvene zvezde.

foto: Filip Plavčić

A čini se da je nastavak tog rata bio i u četvrtak kada je održana sednica predstavnika klubova ABA lige putem video poziva na kojoj je opet bilo varnica.

Kako se saznaje iz pojedinih izvora, ovog puta je došlo do nesuglasica između predsednika Partizana Ostoje Mijailovića i poznatog košarkaškog menadžera Miška Ražnatovića koji je sednici prisustvovao u svojstvu advokata ispred Mega Bemaksa.

foto: Dado Đilas

Naime, kada je je direktor lige Kmetović postavio pitanje legaliteta, odnosno da ne postoji saglasnost oko imenovanja novog Predsedništva lige, Ražnatović je uzeo reč i rekao da oni klubovi koji su protiv trenutnog izbora mogu da budu čak i kažnjeni i izbačeni iz lige, samim time aludirajući na isključenje Partizana, koji je otvoreno protiv ovakvog izbora članova Predsedništva.

Tada je reagovao Mijailović i odgovorio mu upitavši ga da li želi onda da odmah napravi konferenciju za medije i svoj predlog iznese u javnost?

Ražnatović je tada rekao predsedniku Partizana da ga u stvari nije dobro razumeo i da on to nije tako rekao, navode izvori sa sastanka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.