OSTOJA JE ŠIKANIRAO TRINKIJERIJA: Partizan je trebalo da potpiše ugovor sa Odžom na dan njegove smrti!
Foto: Filip Plavčić

teške optužbe iz zvezde

OSTOJA JE ŠIKANIRAO TRINKIJERIJA: Partizan je trebalo da potpiše ugovor sa Odžom na dan njegove smrti!

- Taj pojedinac, koji ima svoje ime i zove se Ostoja Mijailović, doskora potpuno nepoznat srpskoj javnosti u svakom pogledu - navode iz Zvezde

Objavljeno: 14:26h

Košarkaški klub Crvena zvezda je izdao opširno saopštenje u kojem su izneli veliki niz optužbi na račun Partizana, a dotakli su se i Ostoje Mijailovića.

Zvezda je otkrila da je u Odžovoj torbi pronašla dva telefona, koji dokazuju da je Partizan vrbovao Nigerijca i da je trebalo da potpišu ugovor sa bivišeg igrača crveno-belih.

- To su isti oni koji sa svojim "savetnicima" sada morališu na račun našeg kluba, a u danu kada je tragično nastradao Majkl Odžo, trebali su licem u lice da finaliziraju dogovor, potpišu ugovor sa Majklom Odžom i proglase nekakvu "pobedu"? Zašto taj "sportski radnik bez pedigrea" sada "pere ruke" od svega i u čemu se prepoznao? - pitaju iz Zvezde.

foto: Starsport©

Crveno-beli su bili prilično oštri prema predsedniku Partizana.

- Taj pojedinac, koji ima svoje ime i zove se Ostoja Mijailović, doskora potpuno nepoznat srpskoj javnosti u svakom pogledu. Zalutao u košarkaški sport, umesto da ćuti i uči, već mesecima od početka pandemije licemerno vodi kampanju protiv KK Crvena zvezda kako bi se dodvorio navijačima kluba koji predstavlja, i pokrio svoje veliko neznanje i brojne greške - piše u saopštenju crveno-belih.

- Umesto što se bavi Crvenom zvezdom, predlažemo mu da objasni javnosti i na prvom mestu navijačima kluba koji predstavlja: kako je i zbog kakvih ucena i šikaniranja "velikog sportskog radnika", a ne zbog novca, otišao italijanski trener Andrea Trinkijeri - piše u saopštenju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.