ODŽOVO TELO JE I DALJE U BEOGRADU: Njegova porodica moli za pomoć! Nemaju novca da ga sahrane u rodnom mestu!
Foto: Starsport©

tuga

ODŽOVO TELO JE I DALJE U BEOGRADU: Njegova porodica moli za pomoć! Nemaju novca da ga sahrane u rodnom mestu!

Njegova devojka Deniz, objavila je na svom profilu na Instagramu obaveštenje porodice

Objavljeno: 14:41h

Tužna sudbina Majkla Odža, koji je preminuo 7. avgusta od posledica srčanog udara dok je trenirao na stadionu Partizana, potresla je košarkaški svet.

Još užasnije sada zvuči vapaj porodice košarkaša koja je u Nigeriji i nije u mogućnosti da plati troškove transporta kako bi Odžo mogao da bude sahranjen u svom rodnom mestu.

Pojavila se informacija da porodici fali oko 25.000 dolara kako bi organizovala sahranu, što, priznaćete nije mala stvar.

Njegova devojka Deniz, objavila je na svom profilu na Instagramu obaveštenje porodice o neophodnoj pomoći, kako bi se telo nigerijskog košarkaša prebacilo u njegovu rodnu zemlju i kako bi mogao da bude sahranjen u krugu porodice.

- Dok se pitanje Odžovih novčanih sredstava ne reše posle njegove iznenadne smrti, porodica mora da rešava sve iz svog džepa. Tražimo i cenimo svaku pomoć koju biste mogli da pružite da nadoknadimo troškove za povratak voljenog sina, brata, i strica u njegov dom u Nigeriji, kako bi mogao da počiva u miru okružen svojom porodicom - piše u objavi.

Please tap the link in my bio.

Објава коју дели Denise (@dlsprat) дана

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.