ODŽO MI JE UMRO NA RUKAMA: Teška ispovest čoveka koji je trenirao Nigerijca tog crnog dana!
Revoltiran raznim informacijama i dezinformacijama o smrti snažnog košarkaša, Čičić je odlučio da do detalja ispriča šta se desilo na treningu, Foto: Starsport©

tuga...

ODŽO MI JE UMRO NA RUKAMA: Teška ispovest čoveka koji je trenirao Nigerijca tog crnog dana!

- Nama je rečeno da je on preležao koronu, ali da je uradio testove u "Batutu" i da su negativni od 20. jula

Objavljeno:

- Majkl Odžo mi je umro na rukama, pokušavao sam da ga povratim, bilo je užasno - kaže u potresnoj ispovesti za Kurir Novica Čičić, skaut Partizana i trener s kojim je Nigerijac trenirao tog kobnog petka u dvorani na stadionu u Humskoj.

Revoltiran raznim informacijama i dezinformacijama o smrti snažnog košarkaša, Čičić je odlučio da do detalja ispriča šta se desilo na treningu. Kaže da ništa nije nagoveštavalo tragičan sled događaja, Majkl je stigao na trening raspoložen, baš kao i prethodnih dana.

- Mene je pozvao Minja Ilić, koji se bavi menadžerskim poslovima i s kojim je Odžo bio na vezi, i rekao mi da bi Majkl da trenira kod nas jer mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom i da želi da se priprema za narednu sezonu - priča Novica Čičić.

Kako navodi, gorostasni centar se nije žalio, niti je pokazivao bilo kakve znakove zdravstvenih problema.

- Nama je rečeno da je on preležao koronu, ali da je uradio testove u "Batutu" i da su negativni od 20. jula. Tvrdio je da je sve u redu, da može da trenira i da ima lekarske nalaze da je zdrav. Sa treninzima smo počeli u ponedeljak i dolazio je svakog dana od 12 časova, radili bismo sat vremena košarkaške stvari, što se vidi na snimcima. Potpuno je netačno da je kod mene išao u teretanu ili trčao... Zbog medija koji su objavili neistine već sam angažovao advokate - izjavio je Čičić.

Kurir je došao u posed prepiske Čičića i Odža oko treninga, a nju pogledajte na sajtu Kurira.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.