OVO JE ISTINA O DUGU KK CRVENE ZVEZDE: Nije sve onako kako izgleda na prvi pogled!
Obradović i Čović, Foto: Starsport©

OTKRIVAMO!

OVO JE ISTINA O DUGU KK CRVENE ZVEZDE: Nije sve onako kako izgleda na prvi pogled!

Espreso vam razotkriva pravu priču koja se krije iza finansijskih muka srpskog velikana

Objavljeno: 11:20h

U nedelju se pojavila vest da je Crvena zvezda 2019. godinu praktično završila u plusu od 60.000 evra, što i nije baš potpuna istina.

Naime, crveno-beli su u 2019. izgubili čak 1.540.000 evra, odnosno za 60.000 evra manje nego u 2018, ali to zapravo ne znači da se poslovalo u plusu.

Naprotiv, za tu cifru od nešto preko milion i po je uvećan njen ukupni dug, koji, prema nezvaničnim informacijama, sada iznosi više od 6.000.000 evra.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda foto: Starsport©

Ono što će crveno-belima biti olakšavajuća okolnost je činjenica da kada se sakupe sve pare koje ove sezone mogu da se zarade u Evroligi, cifra tamo inkasirana bi mogla da dostigne i preko 1.500.000 evra, ali to će dosta zavisiti i od samih partija srpskog velikana.

Dakle, samo još jednom da se razjasni, Zvezdino zaduženje u 2019. godini jeste manje od njenog zaduženja u 2018, ali to nikako ne znači da je sam dug smanjen, kako su nevešto objavili pojedini srpski mediji.

foto: APR

Inače, crveno-beli su, navodno, već prodali ("eskontovali") sponzorske ugovore za dve naredne sezone, što bi tek tada moglo da se obije o glavu klubu sa Malog Kalemegdana.

U toku dana, ili narednih par dana, očekujte kod nas i ekskluzivne informacije vezane za Partizanova dugovanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.