Pešić objasnio zbog čega će Sale Đorđević napraviti velike uspehe sa Bajern Minhenom!
Foto: Dado Đilas

veruje u naslednika

Pešić objasnio zbog čega će Sale Đorđević napraviti velike uspehe sa Bajern Minhenom!

Nekadašnji selektor Jugoslavije smatra da će sadašnji strateg Srbije napraviti veoma dobre rezultate sa Bajernom
Objavljeno:

- Odlično poznajem Sašu i znam koliko može i zna. Video sam da da je spreman za veliki izazov i da ima veliku motivaciju. Oduvek sam govorio da će biti vrhunski trener, samo kad se odluči da se maskimalno posveti tim poslu. Dugo vremena nije bio siguran da to želi, ali kada je prihvatio da bude selektor Srbije, više nisam imao dilemu.

foto: Dado Đilas

- On ima jak karakter, ima ogromno igračko iskustvo, radio je sa mnogo vrhunskih trenera i njegov trenerski potpis se jasno prepoznaje, kao i slučaju našeg državnog tima. On je inetligentan i ima sve što je potrebno da radi na vrhunbskom nivou - rekao je Pešić i naglasio da, uprkos pričama da će ostati savetnik u klubu, on to neće raditi.

- Ne želim da preuzimam bilo kakvu zvaničnu funkciju u klubu, jer želim u potpunosti da se posvetim oporavku i da ove godine sredim svoje zdravlje, a onda već sledeće idemo dalje. Ipak, želim da pomognem Saletu i to u meri koliko on proceni da mu je ta pomoć potrebna. Za Bajern i Đorđevića ću uvek biti tu - naveo je popularni Kari.

(Espreso.co.rs/Izvor: Sportski žurnal)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.