Vujoševiću potrebna transplantacija bubrega: To je najbolje rešenje!
Foto: Dado Đilas

Razmatra Mogućnost

Vujoševiću potrebna transplantacija bubrega: To je najbolje rešenje!

Trofejni stručnjak je rekao da je presađivanje najbolje rešenje kod problema kakve on ima sa bubrezima
Objavljeno: 10:49h

- Ne plašim se. Kod problema sa bubrezima je presađivanje najbolje rešenje, ali to nije lako izvodljivo i mora se pogoditi tajming i sačekati pravu priliku. To nije u planu u nekoj bliskoj budućnosti. Biću sposoban za kvalitetan život i rad i uz pomoć nekih drugih tehnika lečenja. Tako da ću sačekati i mogućnost transplantacije bubrega - rekao je Vujošević.

foto: Dado Đilas

Mnogi navijači Partizana, bivšeg Vujoševićevog kluba, će sigurno biti ogorčeni na sadašnje rukovodstvo crno-belih iz koga se niko za četiri dana nije pojavio na Vojnomedicinskoj akademiji da obiđe trenera koji je klubu doneo 23 trofeja, međutim, trofejnom treneru je drago da je to tako.

- Na moje veliko zadovoljstvo, niko od čelnika Partizana mi nije bio u poseti. Ljudi su shvatili da mi njihovo prisustvo ne bi prijalo, jer mi je u ovoj situaciji potreban mir. Oni dobro razumeju da mi taj mir ne donose. Onaj ko je bio i ko me je obradovao je Miša Tumbas. On na mene deluje uvek superpozitivno i u teškim situacijama volim njega da vidim, a dolazili su mi i bivši igrači Vladimir Lučić i Dragan Milosavljević - rekao je Vujošević.

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.