ODLUKA JE U OSTOJINIM RUKAMA: Evrokup ili FIBA Liga šampiona?! Konferencija je u petak!
Foto: Filip Plavčić

nakon zasedanja uo

ODLUKA JE U OSTOJINIM RUKAMA: Evrokup ili FIBA Liga šampiona?! Konferencija je u petak!

Petak je dan D

Objavljeno: 03.06.2020. 19:49h
  • 7

Nakon tročasovne rasprave i podeljenih mišljenja, svi članovi Upravnog odbora košarkaškog kluba Partizan su podržali predlog da predsednik Ostoja Mijailović do petka donese konačnu odluku i sa njom izađe u javnost.

Upravni odbor KK Partizan NIS, sastao se danas u beogradskom hotelu Radison, gde je su na sednici usvojeni izveštaji o radu sportskog direktora Lončara i direktora Kijanovića o sezoni 2019/20. Pod tačkom četiri, UO je nakon tročasovne rasprave doneo odluku da podrži predlog koji se ovlašćuje predsednik Ostoja Mijailović da do petka donede odluku o budućem putu KK Partizan i saopšti je javnosti na konferenciji za medije.

Nakon veoma konstruktivne rasprave, članovi UO, koji ujedno čine predstavnike većine sponzora kluba, izneli su podeljena mišljenja po pitanju budućnosti kluba, gde se određeni broj članova izjasnio za prelazak u takmičenja pod okriljem FIBA, dok su se drugi izjasnili za ostanak pod okriljem EKA.

Zbog specifičnosti situacije, konferencija za medije KK Partizan NIS se odlaže za petak, 5. jun u 15 časova, kada će predsednik Ostoja Mijailović saopštiti konačnu odluku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/ KK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media