OD MAČVANA NEMA NIŠTA, ALI SAD SE JAVIO LUČIĆ: Njegove reči biće pravi melem za uši svih Grobara!
Vladimir Lučić, Foto: Starsport©

REKAO JE U KOM SLUČAJU BI SE VRATIO

OD MAČVANA NEMA NIŠTA, ALI SAD SE JAVIO LUČIĆ: Njegove reči biće pravi melem za uši svih Grobara!

- Ne razmišljam mnogo unapred. Ovde sam dugo, generalno sve ide kako treba i zato sam i produžio ugovor - rekao je, između ostalog, bivši kapiten crno-belih

Objavljeno:

Bivši kapiten košarkaša Partizana, a sada krilni igrač Bajerna Vladimir Lučić dao je veliki intervju za Sportklub, u kom se dotakao mnogih tema koje bi mogle da zainteresuju srpsku košarkašku javnost.

Logično, mahom njen crno-beli deo.

- Ne razmišljam mnogo unapred. Ovde sam dugo, generalno sve ide kako treba i zato sam i produžio ugovor. Imam dvoje dece i u Minhenu imamo sve što nam je potrebno za lagodan život. Videćemo kako će dalje sve ići - rekao je Lučić u intervjuu za Sportklub, a onda se dotakao Partizana i spekulacija o povratku u svoju najveću ljubav.

Vladimir Lučić
Vladimir Lučić foto: Emilija Jovanović

- Ako se vratim u Partizan, voleo bih da to bude dok sam u punoj formi, da budem neko ko će da doprinosi boljim igrama. Ne želim da sam tu samo da ispunjavam broj i živim na nekoj staroj slavi. Beograd je moj rodni grad i u Partizanu sam proveo najlepše godine u karijeri, posebno u sezoni kad sam bio kapiten. Svi smo bili sličnih godina, imali smo zajednička interesovanja, družili se i van terena… Sa celom tom ekipom sam u kontaktu i dalje. Ne znam šta će se u budućnosti dogoditi, ali ako se budem vraćao u Srbiju, to će biti samo zbog Partizana.

U Evroligi, Bajern je u ovoj stopiranoj sezoni bio jedan od najslabijih klubova, pa je u januaru Dejan Radonjić morao da napusti klub.

- Prošla sezona je bila dobra. Malo je nedostajalo da uđemo u plej-of Evrolige, u Nemačkoj smo bili dominantni, nismo imali poraz u doigravanju i odbranili smo titulu. Sve to je doprinelo da ambicije porastu u ovoj sezoni, međutim, u Evroligi nije išlo kako treba. Negde do kraja 2019. je sve i izgledalo pristojno, ali nas je onaj poraz od Žalgirisa, koji je do tad imao skor 0-9, u potpunosti izbacio. Krenuli smo u pogrešnom smeru i više se nismo povratili. Brojne stvari se nisu poklopile. Dejan Radonjić se suočavao sa mnogim problemima. Krenimo od toga da je nekoliko nas igralo na Svetskom prvenstvu i Kini i direktno odatle se priključilo timu. Zatim, ekipa je imala ta sponzorska putovanja po SAD i Urugvaju, tako da smo ukupno imali 2,3 timka treninga pred start sezone. Pojačanja su isto kasnije stigla, imali smo problema na poziciji plejmejkera, pa kad se na sve to dodaju i povrede onda je vrlo teško ostati konkurentan - između ostalog je rekao Lučić za Sport klub.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.