SALE ISKRENO KAO NIKADA O TEODOSIĆU: Miloš i ja smo se sukobljavali!
Foto: Starsport©

otvoreno

SALE ISKRENO KAO NIKADA O TEODOSIĆU: Miloš i ja smo se sukobljavali!

- Zato smo obojica spremni da stavimo ego sta strane, a to je najveći neprijatelj – rekao je trener Virtusa

Objavljeno:

Bivši selektor Srbije i trener Virtusa Aleksandar Đorđević govorio je za jednu Fejsbuk stranicu o odnosu sa Milošem Teodosićem, kao i o trenerskoj filozofiji.

Na veliko insistiranje Đorđevića u Bolonju je stigao Teodosić.

- Veoma sam želeo da on dođe zbog našeg odnosa kog smo imali šest - godina. Dugo se znamo i zato sam ga stavio u centar našeg projekta i dao mu lidersko mesto. On je igrač koji daje mnogo i zato traži mnogo, posebno za sebe. Nekad se sukobljavamo jer obojica imamo jedan cilj, da pobedimo. Zato smo obojica spremni da stavimo ego sta strane, a to je najveći neprijatelj – rekao je Aleksandar Đorđević.

Legendarni igrač i trener ističe da je liderstvo jako bitno u košaci.

– Mišljenja sam da možeš da imaš pobednički tim, ali nikad neće biti šampionski ako nema lidera. Moraš biti srećan da ga pronađeš i da on izabere tvoj projekat, da ti da iskustvo na terenu i svlačionici. Lider nije uvek spreman da bude to, potrebno je da je tu ceo tim, najvažnije je za one koji ne igraju da dobiju svoj važan trenutak i da znaju šta da rade. Zato je potrebno da svako bude gospodar svog okruženja. Međutim prvo moraš da imaš sreće sa liderom, da mu staviš do znanja da je lider i da mora da bude lider u svemu i da daje dobar primer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.