VIRTUS NE ODUSTAJE OD EVROLIGE: Aplicirali smo da nas uzmu ako neke ekipe odustanu!
KK Virtus, Foto: Starsport©

SVE JE TO NA DUGAČKOM ŠTAPU

VIRTUS NE ODUSTAJE OD EVROLIGE: Aplicirali smo da nas uzmu ako neke ekipe odustanu!

Naravno, predsednik bolonjskog velikana aludira na Panatinaikos...

Objavljeno:

Predsednik Virtusa Luka Baraldi uopšte nije bio iznenađen odlukom Evrolige da sezona bude prekinuta. Prvi čovek bolonjskog velikana, koji se plasirao u četvrtfinale Evrokupa, govorio je na ovu temu za italijanski list "La republika".

- Nema iznenađenja. Rekao sam pre dva meseca da će se sezona prekinuti i to se desilo. Bilo je u redu da se sačeka i vidi situacija, bilo je u redu i prekinuti sezonu. Evroliga je bila savršena, ne kao Italija, gde su Savez i Liga ušli u nepojmljivu zbrku. Izolacijom na neko od ostrva, Siciliju ili Sardiniju sa pravom formulom, prvenstvo Italije je moglo da se završi. Šteta, biće ovo zapamćeno kao prokleta godina - rekao je Baraldi.

Teo u dresu Virtusa
Teo u dresu Virtusa foto: Starsport©

Italijan je prokomentarisao i odluku o timovima koji će igrati sledeće sezone Evroligu i Evrokup. On i njegovi saradnici ne menjaju ambicije.

- Očekivana je bila i odluka o istih 18 ekipa u Evroligi. Sada da vidimo da li će svi želeti da učestvuju. Panatinaikos, kako se pisalo, ima neke dileme. Ako svi potvrde učešće, mi nemamo šanse. Već smo aplicirali da nas uzmu u razmatranje u slučaju da neke ekipe odustanu - jasan je plan Virtusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.