DA LI JE ČOVIĆ OVIM REČIMA PECNUO PARTIZAN? Prvi čovek Zvezde gostovao na TV, njegove reči će zaboleti mnoge!
Nebojša Čović, Foto: Emilija Jovanović

da li je njima poručio nešto?

DA LI JE ČOVIĆ OVIM REČIMA PECNUO PARTIZAN? Prvi čovek Zvezde gostovao na TV, njegove reči će zaboleti mnoge!

- Niko ovde nikome ništa nije poklonio, niti je uzeo. Korona nam je svima uzela, treba gledati realnu situaciju. Ko je kakve kalkulacije imao, šta da vam kažem - istakao je prvi čovek Zvezde

Objavljeno:

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović istakao je šta misli o odluki Evrolige o poništenju sezone.

- Jedina ispravna, realna i poštena u ovakvim okolnostima. Ona je u skladu sa pravilima i propozicijama - rekao je Nebojša Čović gostujući u Jutarnjem programu Prva TV i dodaje:

- U našoj javnosti je izvršena zamena teza odmah nakon proglašenja pandemije. Odmah se krenulo sa kampanjom, licitiranjem, što u ovakvim okolnostima nije u redu. Zdravlje učesnika je u prvom planu, nije samo zdravlje košarkaša, već i stručnog štaba - kaže Čović, pa još ističe:

- Niko ovde nikome ništa nije poklonio, niti je uzeo. Korona nam je svima uzela, treba gledati realnu situaciju. Ko je kakve kalkulacije imao, šta da vam kažem.

Nebojša Čović
Nebojša Čović foto: Starsport©

Ni tu nije bio kraj njegovog izlaganja:

- Znam da je Efes ostao usamljen, jedini su insistirali da se igra, 34 od 36 košarkaša. Svi klubovi su bili da se EL završi na terenu i Zvezda je bila da se završi na terenu. Zamolili smo da se u Beogradu odigra završnica. Bertomeu je čekao situaciju sa aspekta pandemije, a znamo da u zemljama nije ista faza pandemije - dodao je Čović i napomenuo da će sledeće sezone biti veoma teško naći resurse.

- Ne dobija se prvak na sredini ili pred kraj sezone. Esencija košarke je plej-of i fajnal-for. Šta da kažu, Efes, Barselona, Real? U krajnjem slučaju šta da kaže i Zvezda? Svi smo izgubili i ne treba da pravimo neku atmosferu. Sledeća sezona biće izuzetno teška. Nama su karte 30-35 odsto učešća godišnjeg budžeta. Ko će da plati kartu ako se ne bude igralo pred publikom?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/TV Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.