PARTIZAN IZNAD SVIH: Grobarima ću večno biti zahvalan! Te večeri su me učinili ponosnim!
Saša Đorđević se prisetio dočeka u Beogradu, Foto: Starsport©

Neće im zaboraviti

PARTIZAN IZNAD SVIH: Grobarima ću večno biti zahvalan! Te večeri su me učinili ponosnim!

Trener Virtusa je pričao kako se osećao kada je sa Virtusom igrao protiv Partizana

Objavljeno:

Ove sezone Saša Đorđević je po prvi put u trenerskoj karijeri vodio tim protiv Partizana, kluba u kome je stekao igračku afirmaciju i sa kojim je bio šampion Evrope 1992. godine.

On je u okviru Top16 faze gostovao sa Virtusom u Beogradu, pa se sada u razgovoru za "Eurodevotion" prisetio i toplog i sjajnog dočeka koji su mu priredili Grobari.

- Veliki ponos. Bilo je posebno, odrastao sam kao navijač Kićanovićevog i Dalipagićevog Partizana. Bilo je to veče zbog kojeg ću im biti večno zahvalan. Tih 18.000 ljudi ne znaju koliko su me ponosnim učinili. Ostajao sam im dužan. Partizan je definitivno moja omiljena ekipa - rekao je Đorđević.

Doček Grobara za Sašu Đorđevića
Doček Grobara za Sašu Đorđevićafoto: Starsport©

Đorđević se osvrnuo i na to što je u Bolonju doveo i dvojicu srpskih košarkaša, Miloša Teodosića i Stefana Markovića, sa kojima je sarađivao u reprezentaciji Srbije.

- Oni su vrlo različiti, ali zajedno dobro igraju na terenu. Jedan igra sa totalno nepredvidivim talentom, drugi ima čelični karakter. Marković je životinja koja u svakom trenutku traži plen na terenu. To je miks koji sam oduvek voleo. Odlična sezona u Italiji je završena, ali čeka nas još jedna, možda i kraj ove, i treba još mnogo da radimo - rekao je Đorđević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.