RAŠON TOMAS ZVAO POLICIJU DA PRIJAVI KLINCE U BEOGRADU? Evo šta se zapravo desilo!
Trifunović i Tomas, Foto: Emilija Jovanović

sve je rekao

RAŠON TOMAS ZVAO POLICIJU DA PRIJAVI KLINCE U BEOGRADU? Evo šta se zapravo desilo!

- Video sam ih napolju posle pet, a baš tih dana sam od tim menadžera dobijao gomilu poruka „moraš da ostaneš kod kuće, moraš da ostaneš kod kuće” - rekao je igrač crno-belih

Objavljeno: 17:43h

Jedini od Partizanovih Amerikanaca koji je ostao u Beogradu tokom pandemije korona virus bio je Rašon Tomas.

Otuda smo po završetku prvog treninga u salu, posle dva meseca pauze, krilnog centra crno-belih upitali za notiv takve odluke?

- Volim Beograd. Zabavan grad. Zaista kul mesto. Svi me pitaju to pitanje, kao da je toliko bizarno što sam odlučio da ostanem. Osećam se prijatno ovde. Nije to bila velika odluka za mene. Znam da je ova pandemija pogodila mnoga domaćinstva, ali odražvam komunikaciju redovno sa svojom porodicom. Svi su u redu. Mislio sam da će zbog ove moje odluke biti lakše svima - kaže Tomas za SOCCER.

Kako si provodio slobodno vreme, osim što si učestvovao u snimanju muzičkih spotova?

- Stvarno sam onako iskulirao... Čitao sam knjige, igrao video-igrice, čuo sam se sa bivšim saigračima i sa članovima porodice koji su kod kuće. Pokušavam da održavam kontakte.

Društvenim mrežama širi se snimak na kom navodno prijavljuješ policiji decu koja su se nakon početka policijskog časa u 17 časova igrala u tvom komšiluku. Da li je to šala ili stvarno to učinio?

- Naravno da ne. To je bila samo šala. Video sam ih napolju posle pet, a baš tih dana sam od tim menadžera dobijao gomilu poruka „moraš da ostaneš kod kuće, moraš da ostaneš kod kuće”. Kada sam video da su oni napolju i da se zabavljaju.... Čoveče... Ali naravno, sve je bila šala. Ne bih nikada prijavio decu zbog toga što se zabavljaju.

Kakav je osećaj posle gotovo dva meseca ponovo ući u salu i trenirati?

- Veoma sam izbuđen. Znam da je bilo prioriteta u odnosu na košarku u prethodnim mesecima. Dobro je ovo došlo i za naša tela, da se svi malo odmorimo. Ali sa druge strane, kod svih nas je prisutna „glad” za igrom. Ne sumnjam da smo svi želeli od prvog dana karantina samo da se vratimo na teren. Zato je početak treninga blagoslov za sve nas.

Kako očekuješ da će se završiti ova prekinuta sezona?

- Bez obzira šta se dešava, cilj nam je isti. I dalje želimo titule. Posvećeni smo osvajanju titula. Zaustavljeni smo onda kada smo bili na vrhuncu. Uradićemo sve što je do nas da stvari nastave u tom pravcu. Trenutno, za nas je najbitnije da se dobro pripremimo - podvlači Tomas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/portal.soccerbet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.