ZVEZDA PRONAŠLA ZAMENU ZA BERONA - I TO KAKVU: Poznati NBA bek pred vratima Malog Kalemegdana!
Bili Beron, Foto: Starsport©

OVO BI BILA BAŠ BOMBA!

ZVEZDA PRONAŠLA ZAMENU ZA BERONA - I TO KAKVU: Poznati NBA bek pred vratima Malog Kalemegdana!

Beron je ove sezone za 24 i po minuta u proseku davao 11.6 poena uz 2.3 skoka i 2.2 asistencije, ali su njegove igre "buknule" tek u poznim delovima sezone

Objavljeno: 21:30h

Mnogo se prethodnih meseci u crveno-beloj javnosti govorilo o budućnosti Bilija Berona u Zvezdi. Čak je i sam Amerikanac dao neke ne preterano pozitivne nagoveštaje za nastavak karijere u Beogradu, pa je stoga logično razmišljati i o zameni za svog vodećeg beka šutera, koji je briljirao u momentu kada se sezona prekinula zbog koronavirusa.

On se trenutno nalazi u SAD sa porodicom, a nije poznato hoće li produžavati saradnju i da li će se uopšte vraćati u Beograd.

Još nije poznato na koji način će da bude privedena kraju sezona u Evropi i u regionu. Međutim, klubovi već prave planove za sledeću. Crvena zvezda svakako nije izuzetak, posebno zbog očekivanja da tim pretrpi značajne izmene.

Sada se pojavila priča o još jednom Amerikancu, igraču Panatinaikosa, Džimeru Fredetu, tačnije,Maxbetsport piše da se tako nešto sve glasnije čuje po košarkaškim krugovima.

Američkom beku je Panatinaikos prvi evropski klub u karijeri. U NBA je igrao za brojne ekipe - Sakramento, Čikago, Nju Orleans, Njujork i Finiks, a u Atinu je stigao prethodnog leta.

Tokom sezone u Evroligi igrao je prosečno 21.7 minuta. Ubacivao je 12.9 poena, uz 1.8 asistencija 2.1 skoka po meču. Od 88 izvedenih slobodnih bacanja, promašio je samo četiri.

Beron je ove sezone za 24 i po minuta u proseku davao 11.6 poena uz 2.3 skoka i 2.2 asistencije, ali su njegove igre "buknule" tek u poznim delovima sezone..

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.