UHAPŠEN BIVŠI ŠAMPION NBA LIGE: Iz čista mira zapucao na par koji je prilazio njegovoj kući!
Šenon Braun i Pol Pirs, Foto: Profimedia

STRAŠNO!

UHAPŠEN BIVŠI ŠAMPION NBA LIGE: Iz čista mira zapucao na par koji je prilazio njegovoj kući!

Eto šta se dešava kada ljudima koji nisu obučeni za to date oružje u ruke

Objavljeno:

Znate već za onaj zakon u određenim državama unutar SAD po kom je na neki način dozvoljeno braniti svoj posed vatrenim oružjem. Takva je situacija i u Džordžiji, u kojoj obitava jedan bivši košarkaš, koji je čak imao i dosta uspeha kao "bekap" igrač u nekim momentima svoje karijere.

Dva puta je bio NBA šampion sa Los Anđeles Lejkersima, a sada je uhapšen.

Zaista loš zaokret u životu desio se Šenonu Braunu (34), koji je lišen slobode u mestu Tajron, u američkoj saveznoj državi Džordžija, jer je pucao iz puške na par koji je ušao na njegov posed.

Lokalni mediji, koji se pozivaju na policiju tvrde da je Braun pomislio da mu u kuću upadaju provalnici, pa je zapucao. Međutim, postoji i druga teorija, koja tvrdi da su muškarac i žena samo želeli da se raspitaju oko cene kuće ispred koje stoji tabla sa natpisom "na prodaju".

Kapija je bila otvorena, pa su se navodno zato uputili ka ulaznim vratima. Srećom, za razliku u nekim momentima na košarkaškom terenu, Braun je bio neprecizan.

- Muškarac iz Tajrona je uhapšen zbog nasilnog napada pucanjem iz puške u pravcu dvoje ljudi koji su rekli da su mu ušli na posed jer su mislili da je kuća na prodaju - prenose mediji iz Džordžije.

Par je izjavio na saslušanju da je video muškarca koji je krenuo ka njima čim su kročili na posed, rekao im je da priđu, a potom je ubrzao sa puškom u rukama i ispalio ka njima oko šest metaka.

Braun je prilikom hapšenja istakao da je pomislio na provalu, pa je hteo da primeni zakon za zaštitu vlasništva. Istraga je u toku a svi se nadaju da će otkriti šta se stvarno dogodilo tog 2. maja.

Braun je u Lejkersima igrao tri sezone, davao je prosečno 7.9 poena, uz 2 skoka i 1.2 asistenciju po utakmici. Zahvaljujući dobrim predispozicijama ostao je upamćen po spektakularnim zakucavanjima i blokadama, osvojio je dve titule, a posle se oprobao u basket takmičenju Big 3, u kom učestvuju i pojedini srpski basketaši.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.